YLD_95 Merhaba hanımlar bugün itibariyle son 99. Bu postu yazdığımı aylar önce yeni hamileyken rüyamda görmüştüm o günlerde gelir mi diyordum. Yazan herkese özeniyordum 🥲 çok şükür 🤲🏻 inşallah zamanı geldiğinde yavrularımızı kucağımıza alırız hepimiz 🤲🏻🌺😊
yenibirannis YLD_95 ya ne güzel rabbim saglkla kucağınıza almayı nasip etsin bende çok istiyorum buraya son 99 yazmayı ins o haftalara gelirim🙏🤗🌸
sla_cbn35 YLD_95 benimde son 60 🤭 o 220 gün nasıl geçti bir ben bir Rabb’im biliyor ama sağlıkla geçti çok şükür 🤲🏻🤲🏻
YLD_95 yenibirannis Allah razı olsun canım amiiin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım zamanı geldiğinde 🤲🏻🌺😊 seninde gelir elbet zaman çabuk geçiyor çünkü. O gün kontrol bugün kontrol derken bir bakmışsın doğum zamanı yaklaşmış 😊
sla_cbn35 YLD_95 elhamdulillah ya dua et nolur hayırlı kolay bi şekilde doğurayım çok korkuttular beni doğumdan 😔
YLD_95 sla_cbn35 dualarım seninle canım. Su gibi gelsin minik. Hiç kimseyi dinleme kulak asma herkes aynı değil her hamilelik nasıl aynı degilse her doğumda bir değil. Korkma Allah bizi buna uygun bir şekilde yaratmış. Doğaya bak tüm canlılar aynı şekilde. Sonu çok güzel ama düşünsene bebeğine kavuşuyorsun 🥲🥲🥰🥰🥰😊😊😊
sla_cbn35 YLD_95 eveett bebeğime kavuşacağımı bilmek bütün korkumu alıyor benden 🥹 kabul olsun bütün dualarımızz hayırlarla doğuralım evlatlarımızı nerde varsa benim gibi böyle korkan Rabb’im huzur versin içimize🥺🤲🏻❤️