123k321 Arkadaşlar bazen inanılmaz 5 dakika kadar uzun süre durmadan hareket ediyor hızlı hızlı karnım yamuluyor uzun süre devam ediyor neden acaba 32 haftalığız korkmalı mıyım uzun uzun sürmesi beni korkutuyor neden anlamadım yaşayan var mı
MomLife- 123k321 35. Haftamdayım benim de öyle korkulacak bir durum yok 🤗 ama kontrole gittiğinizde doktorunuza da söyleyin içiniz rahatlasın
Sunactn35 123k321 niyee gayet hareketli demek hatekette. Skıntı olmaz benim uzun zamandır öyşee smdi 35 im dün gece resmen ayagını uzattı dolundum falan artık biraz fazla zorlyo ama olsun yinede oynyo içerde 😊😊😊
123k321 MomLife- uzun ve hızlı hareketlenmesi korkuttu beni inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bu süreç de insan çok fazla stres yapıyor her şeyi
123k321 Sunactn35 normalde tekme atar kaçardı yanda kısa süreli hareketler artık ara ara uzuuunca hızlı hızlı hareket edince neden acaba diye sormak istedim yeterki normal olsun da 🙈
Sunactn35 123k321 yok normal yeride daraldı yaa biraz kiloda almıştır bizimki biraz tombiş doktor yeri daralmısstır onun demişti ama basından beri çok hareketliydi bizimkide skıntı olmaz korkma sevin hatta sürekli düşünemzsin bi skıntımı var diye ☺️☺️☺️☺️