Simay1905 Ilkkez Boyle hissediyorum son 2 gundur hareketleri artti ama suan hic durmuyo sanki yerinden cikicakmis gibi. Suan yatmaya calisiyorum hertaraftan vuruyor hareketlerini sag gogus altinda ve sol kasikta hissediyorm ama cok fazla oynuyor gidiklanma hissi oluyor bu normal mi yoksa birsey mi oluyor?
Duranb Simay1905 benimkide sksamlari cok oynuyor cnm 30. Haftadayim sanirim buyudugu icin daha cok vuruyor
Cismmpoyraz48 Simay1905 aynı şey bugün bnm bebegimede oluyor oldugundan fazla hareket ediyor bugun. Bizde 30 haftaligiz bende soruyordum kendi kendime nldu acaba bugun die hareket etseler bi dert etmeseler bi dert merak ediyor insan
Simay1905 melkebtt cok haraket hissediyorum suan gercekten korktum vurmadan cok sanki karnimin icinde geziyor gibi ayni anda her taraftan cok sasirdim ... sizde mi oylesiniz?
Burcuuuuu Ben de 32 benimde öyle aynı anda iki taraftan vuruyor büyüyor ya normal diye biliyorum ama belki daha iyi bilen vardır 😊😊
Simay1905 Cismmpoyraz48 ya bilmiyorum birden Boyle olunca da korkuyor insan . Oyle valla her turlu endiseleniyoruz
melkebtt Simay1905 aynen canim kendi kendini salliyor resmen benimde aksam cok fazla oldu bugunde baya hareketli bu kadsr hareketli olmazdi
Simay1905 mucizemizibekliyoruzz aynen yukarda top gibi ordan oraya donuyor sanki. Ins normaldir ya Hala 20dkdir durmadi
SeymaYldrmAkpunar Simay1905 29 haftalığım ben benim bebişte sağdan soldan vuruyo hiç durmak yok çok hareketli doktorum maşallah hareketli olması iyidir demişti içimi rahatlatmıştı🤔
mucizemizibekliyoruzz Simay1905 doktorum hareket eden bebekten korkma, sağlıklı olduğunu gösteren en önemli şey hareket etmesi dedi. hareket etmezse kork demişti.
SeymaYldrmAkpunar Simay1905 Evet gıdıklanma hissi bende de oluyor gülüyorum kendi kendime ☺️ Aynı anda her yerden vuruyor💃
Simay1905 mucizemizibekliyoruzz evet genelde oyle deniliyor ama asiri haraket olunca da korktum bian .