cerenipek58 En fazla ne şikâyetleriniz var? Biz bu gece itibariyle 33. haftaya giriş yaptık ve şu an kasılmalarım var tekmelerini çok kuvvetli hissediyorum kızımın 👶🏻 Mide yanması zaten rutinimiz oldu artık 🤦🏻♀️
Sadiyes cerenipek58 uykusuzluk. Asla rahat bir pozisyon bulamıyorum bu yüzden uyuyamıyorum. Midem yanıyor bulanıyor 🥲🥲
Dilaraanl cerenipek58 32. Haftadayım mide yanması fazlalastı gaviscon ictim demin yine. Uyku problemleri var uyandıgım zaman bidaha zor uyuyorum :/ bacak agrısı bel sırt agrısı… Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin
BirTim cerenipek58 33+4 idrar yolu enfeksiyonu ve kum dökme ile mücadele ediyorum🥲onların ağrısı dışında iyiyim çok şükür 🙏
Sinem1925 cerenipek58 32+2 tepikleri artık çok belirgin hatta bıraksak çıkacak 😅 gece asla uyuyamama bacak ve topuk ağrısı oda sanirimm ayakta kalmaktan
cerenipek58 Elizo Sanırım bu şikayetler bu haftalardaki bütün annelerde var ben de dahil 🤦🏻♀️ Allah yardımcımız olsun 🤲🏻
cerenipek58 Sadiyes Ah o bende de var. Sürekli sağdan sola dönüyorum zaten dönmek de ayrı bir eziyet 🤦🏻♀️
Strawverry 33+2haf mide bulantısı mide yanması bel ağrısı sancılarim var yatamıyorum sürekli sırtımdan ağrılar oluyor enfeksiyonum var kan değerim düşük birde b 12 eksikligi çıktı daha ne olsun
cerenipek58 Dilaraanl Amin inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻 Bacak ağrısı bende de başladı özellikle sol bacağım daha fazla ağrıyor. Yatakta dönerken çatı ağrısı da cabası 🤦🏻♀️
Kuboss91 00:00 itibari ile 33. Haftaya giriş yaptm bende. Mide yanması , batma çok hissediyorum baskı çok . Yatakta zor dönüyorum yani her dönüşte uyanıyorum. Son aylar zormuş gerçekten
cerenipek58 Kuboss91 Aa birebir aynıymış günümüz, cinsiyetiniz ne canım ☺ Yatakta dönerken ben de çok zorlanıyorum sağdan sola dönebilmek gerçekten çok zor 🤦🏻♀️
Aysecan0335 Gece uyurken sağ sol şeklinde yatıyorum ama hep popo ağrısıyla uyanıyorum. Sağa yatıyosam o an sağ popom solsa sol 😅 32+3
cerenipek58 Aysecan0335 Bende de bu söylediğin bacak ağrısı şeklinde oluyor 😅 Hangi bacağımın üzerine yatarsam onun ağrısıyla uyanıyorum 🤦🏻♀️
ddilaraas Aysecan0335 ay aynı durum asla uyuyamıyorum ağrıya uyanıyorum resmen dönerken zorlanıyorum artık uyuşuklukla uyanıyorum
Gizemgizemm @cerenipek58 33+4 uyku problemi ne tarafıma yatıyorsam o tarafım ağrıyor ve kuvvetli hissediyorum hareketlerini sanki fırlayıp çıkacak 😂
cerenipek58 Gizemgizemm Ayy bende de öyle oluyor 😂 Bazen öyle bi vuruyor ki gerçekten fırlayıp çıkacakmış gibi 😅
Strawverry cerenipek58 Amin canim cok teşekkür ederim allah razı olsun rabbim sanada yardımcı olsun tez zamanda bebisini kucağına sağlıkla al inşallah
Mom12yes cerenipek58 aynen canım nasıl bir bacak ağrısı yatamıyorum kalkamıyorum yürümekte güçlük çekiyorum