Ftsyldrm Güzel anneler cinsiyeti belli olan var mı benim son regl tarihim 4 şubat 😇 bugün tam 13 haftalığız ya siz ?
Yagmurr8 Ftsyldrm benim kasımın ilk haftası görünüyor doğum sat 26 Ocak , şu an 14+5 iz erkek dedi doktorumuz 🥰
aysglemrkn Ftsyldrm benim de 4 Şubat geçen hafta öğrendim fetal dna testi yaptırmıştım o şekil öğrendim
Ftsyldrm Cinsiyet partisi yaptırcaz Allahım nasip ederse o yüzden tahminde bile bulunmayın dedik doktorumuza 26 mayısta kesin net cavap veririm dedi 26 Mayıs bekliyoruz zarfa yazıcak 🥰👶
Ask-bebegim Ftsyldrm bizimde aynı cinsiyet partisi olacağı için tahmin yaptırmayacagiz ama Mayıs 24 26 gibi de bizim kontrol var nasıl sabredicez bakalım🤗
sultanireem Malesef bizimde belli değil 6 şubat son reglim benimde 12+5 iz bizde erkek diye tahminler geliyo ama bakalım öbür ay gidince belli olucak
ilkmommylikheyecani Sat 3 şubat ama bebişim 1 hafta önde, doktorumuz kız tahmini yaptı ama net sonucu haftaya söyleyecek
TugceMom Benimde 2 Şubat.Ama doktor söylemedi bir dahaki gitmemize inşallah öğrencez yani bir ay sonra 🤷♀️
Ftsyldrm Ask-bebegim ay değil mi ben bile dayanamıyorum ama içimden bir şey oğlum olucak diyor bana sende nasıl
Mhmt1234 HnfeShn benim de son adet tarihim 9 Şubat 12+2 olduk yüzde 80 kız dedi üç kızım vardı elhamdülillah bunu erkek istemiştik nasip
Gzz19 Ftsyldrm canım son adet tarihimiz aynı gün 🙈 Doktor geçen hafta ikili taramada bir tahminde bulundu kemik gelişimine göre,bugun sonuç için gittik şimdi dönüyoruz çok hareketliydi bebiş bugün birşey demedi 😂🤦♀️