gakkoyengee Ya bir şey yazıyorum daha önce bu başlık adı altında bir sürü paylaşım var biliyorum sonuç bulunamadı hatası alıyorum aşırı saçma buna bi güncelleme gelmesi lazım
Pamuk gakkoyengee Forumda ara kısmında bazı konularda sıkıntı varmış. “Erken doğum” yerine “Erken dogum” yazarak ya da sadece “dogum” yazarak anahtar kelimenizi değiştirerek arama yapabilirsiniz. Yaşadığınız aksaklıktan dolayı özür dileriz. Keyifli forumlar🌸
gakkoyengee Mesela en basitinden İkili test yazınca bu hatayı alıyorum ama ikili test yazınca sonuç geliyor ne alaka ya 😂
gakkoyengee Mesela bi bebek ismi yazıyorum eminim daha önce illa ki biri yazdı ya da konusunu açtı sonuç yok kesinlikle siteye bi el atılması lazım
gakkoyengee Birde bazen biri bi yanıt atıyor ya da etiket atıyor bildirimi gelmiyor bunlara çözüm gelirse ve arayüz daha hızlı olursa çok çok iyi olur iyileştirme kesinlikle şart
Pamuk gakkoyengee Tabikide yazılımcılar tarafından forumu en iyi şekilde kullanmanız için iyileştirme çalışmaları yapılmaktadır💐