arifeee-91 Busraerkr evet sümüksü dr a gönderdim resmini muhtemelen nişan dedi hazırlanıp gitcem az önce yine geldi ama az yoğun değil hafiften sancılarım da var başlar mı doğum bilemedim. Ebe de başı yerleşmemiş daha demişti.
Tubabyklina Busraerkr doktorum nişann gelirse kanama du vs hemn gelysn demşti sende gt bi bılur nolmaz canm
Tubabyklina arifeee-91 bnmde 11 ne randevum var tabi ozmna kadr beklerse oglum gerci şuan sancılarm var gbi ama şidderli bişy degl yani. Hayrlısyla kucagna al inşallahhh
arifeee-91 Tubabyklina 5den beri açılmam sadece 5santim 8saat boyunca ilerlemedi acı çektim suyumu patlattılar yok gelmedi başı çok yukardaydı dayanamadım sezeryan olsun dedim iyiki de demişim 4kilo çıktı bebeğim doğmazmış zaten şu an yanımda çoook güzel bu duydu rabbim isteyen herkesin kucağına almayı nasip etsin ❤️
Tubabyklina arifeee-91 ayy kıyamm sana ya bnmde cok zor gecmişti ilk dogumda bebegine sag salim kavuşmuşsun darısı başımıza
Buseee26 Son 50 ❤️ Bu ikinci doğumum olacak ilki normal zor doğumdu, bu sefer sezeryan yapmak istiyorum ama sezeryandan da çok korkuyorum 😔 Rabbim hepimizin kucağına sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin bebişlerimizi 🤲🏻
Onder Son 9 ama ben hissediyorum bu hafta gelecek inşallah 🤲 Dualarınıza ihtiyacım var çok istiyorum normal doğum yapmak