Amineazra Pamuk kuran kursu hocasıyım evlenince uzak olup gidemediğim için bir kaç talebem ile telefon üzerinden derslere devam ediyoruz 💐
bastet Pamuk Güzel sanatlar fakültesi heykel bölümü mezunuyum, lisede görsel sanatlar öğretmenliği yapıyordum bıraktım. Şimdi heykeltraş olarak devam ediyorum, doğumdan sonra da dövmeci olmayı düşünüyorum hahshha
aslanprenses_ Almanca öğretmeniyim, idarecilik yaptım ama evlendikten sonra yurt dışına çıktım. Şu anda çalışmıyorum ama Türkiye’ye döndükten sonra yine öğretmenlik yapmak istiyorum 🥰
Puhu_ishak Pamuk uzman biyolugum, klinik araştırma uzmanlığı yapıyorum 37. Haftaya kadar çalışmaya devam edeceğim az kaldı çok şükür artık çok yoruldum 😔
Minis122 Pamuk ev hanimiyim ayrica susleme kisiye ozel kapi susu magnet cikolata turu islerler ugrasiyorum hobi seklinde
Mavibulutt Pamuk okul öncesi öğretmeniyim :) ama temmuz da ayrılacağım işten çok zorlanmaya başladım.
Sedavedoga Pamuk aşçılık mezunuyum 4 sene kadar çalıştım pandemiden dolayı ara verdim o sırada ön muhasebeci oldum 2 senedir bir şirkette çalışıyorum 😂
Biranneninumudu Aasli-342874 canım hangi uniden mezun oldun acaba ? Bende istiyorum dış hekimi asistanligi