Pamuk Merhaba güzel anne ve anne adayları💕 Ben turizm otelcilik işletme mezunuyum uzun süredir çalışmıyorum.Peki sizler?
Yesimmm93 Pamuk geleneksel el sanatları usta öğreticiyim .Hiç bu meslekte çalışmadım ünv mezun oldum evlendım arkasına hamıle kaldım şuan ikinciye hamileyım 😂 Normal de optik dükkanında satış danışmanı olarak çalışıyordum okuldan önce
Biranneninumudu Aasli-342874 canım hangi uniden mezun oldun acaba ? Bende istiyorum dış hekimi asistanligi
baharroguzzyigittbebek Aasli-342874 bende diş hekimi asistanıyım 5 yıldır çalışıyorum 10 hafta sonra kısa bir mola :)
Nurdan11_ Pamuk afyonda yüksekokulda muhasebe okudum. Muhasebeci oldum. Hala devam ediyorum çalışmaktayım 6 senem bitti ☺️ ama bebeğimi kucağıma aldıktan sonra ara vereceğim 🥰
defneveannesii_ Pamuk Tıbbi sekreterim ben ama 2 senedir çalışmıyorum. Şimdi de hamile olduğum için hiç bakınmıyorum iş😌
Miablackk Pamuk çalışan kadınlar da iş sonrası boş oturmuyor evde. Kadın her alan da daima aktif😑 hem çalışıyorum hem hamileyim hem ev hanımıyım 😃