Ogretmenms Son üç ayın içine girmiş olsam da hala hiçbir şey almadım diyebilirim 🥰 Siz neler aldınız hamişlerim 🐥🌺
Maya2022 Ogretmenms son 71 ama sezeryan olacagi için son 55 bu gece henüz hazırlıkta birsey yok denilecek kadar az bu hafta basladim birseyler almaya
Ogretmenms Asliolcay elektrikli ama kucağını almakla öyle iyi etmişsin ki büyük harcamalardan birisini aradan çıkarmışsın resmen
Mommy77 Son 40 günüm kaldı herşeyi tamam benim de az bir eksigim kaldı yavaş yavaş tamamlanıyor herşey 😊🤰🏻
Mommy77 Ogretmenms evet çok az kaldı heyecan dorukta ve ameliyattan çok korkuyorum ilk ameliyatim olcak
Mommy77 Ogretmenms normal istiyorum ama bebeğim ilk zamanlar normal pozisyonundayken şuan dönmüş poposu aşağıda ona bağlı açıkçası sezeryandan aşırı korkuyorum bıçak yarası korkutuyor beni
Ogretmenms Mommy77 son zamana doğru bebeğin doğum pozisyonu aldığını duymuştum ama tam tersi pozisyona döndüğünü bilmiyordum, inşallah gönlünüzce olur
Ogretmenms Maya2022 iyi bari son aylara bırakan tel ben değilim 🥰bende ilk aylardan alıp kendimi darkmaka istemedim son zamanlarda her şey daha belli olunca alırım dedim bekledim bu aya kadar 🌺