__mom1 Benim 14 hafta şuan ekimin sonunu yakalayabilirim sezaryen olursam 😅 cinsiyeti 12 haftayken öğrenmiştim benim de kız. Sanırım ekimde hep kızlar doğacak 🤩
Tazehamis44 Mineyaylaoglu bende de kordon bacak arasındaydı hafiften salladı beni hareket etti öyle gördü
Matmazelbebi Haticealp Hadi inşallah sağlıkla alalım kucağımıza bebişleri 😍🤲🏻Bakalım ne zaman gelecekler😄
Matmazelbebi Şöyle bir baktım yorumlara ekimde kız çok maşallah ama oğlan sayısı da azımsanmayacak kadar var 😄😄
mekselinaa Matmazelbebi Çok sevindim balım aynıyız benimde son adet 15 Ocak ve bizimde kızımız geliyor hayırlısıyla beraber doğuma girer sağ salim çıkarız inşallah 🤭🤍😘
Matmazelbebi mekselinaa Amin inşallah ya bakalım uygulamadaki zamanda mı gelecekler önce veya sonra mı olacak.Cimsiyeti de öğrendim kavuşma isteğim arttı günler geçmiyor gibi 😂🙈❤️Sağlıkla gelsin bebişiniz isim bakmaya başladınız mı?
Limon06 Bişey sorabilir miyim benımde son adet tarihim 5 ocak ama bı hafta onden gıdıyor doğum dada erken mı gelıyor bu durumda yoksa değişmiyor mu
Matmazelbebi Limon06 Benim ilk hafta 1 hafta geriden geliyordu sizin aksinize. Şimdi haftayı yakaladı. Bazılarının da 3 hafta önden bile gidiyor sonra ilerleyen zamanlarda kendi haftasına gelebildiğini biliyorum o yüzden içinizi ferah tutun🤗❤️💞
_brcu88_ Matmazelbebi 1ocak son adetim … uygulamaya göre 8 Ekim gösteriyor tahmini doğum ….ama sezeryan olmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı 🥰sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🥰
Elitopatra25 Matmazelbebi bende 15+2 12sinde kontrolüm var henüz cinsiyet belli değil o zaman öğreneceğiz inşallah 🥰
Matmazelbebi Elifkskl İnşallah sizde öğrenirsiniz sağlıkla gelsin bebişler. Sizde rüyada gördünüz mü? Ben erkek gördüm rüyamda kız çıktı 🤣😅🙈