Matmazelbebi 14 ocak son adet tarihim. Bugün tam 16 haftalık olduk.21 ekimde de doğum gözüküyor bugün cinsiyetimiz belli oldu şükür.Prensesimiz geliyor inşallah🥰❤️Sizde son durum ne?🥰
Ozge111 Matmazelbebi Allahın izniyle 8 Ekim doğum gözüküyor son adet 1 ocak 17+6 olduk cinsiyet öğrenemedik 😂 çarşanba 3 lü test var inşallah öğrenirim
Fatmacar-123 Matmazelbebi benimde son adet tarihim 14 Ocak yani 16 haftalığız bizde bugün kız olduğunu öğrendik 💓😊
Mervesnck Matmazelbebi benimde 16+5 suan 🥰 kiz dedi pazartesi tekrar gidicem emin olmak icin insallah kizdir 😀 darisi bana
Zeynep_Ali Ozge111 benımde 8 Ekim gosterıyo doğumu geçen hafta ogrendık cinsiyeti hayırlısıyla oğlumuz olucak ☺️🤲🏻❤️
Alif63 Fatmacar-123 Matmazelbebi Gamze_cnky Tugba3458 ben de 14 ocak ben de 16 oldum bugün ama cinsiyet bu cuma öğrenecez inşallah Kızlar aynı gün son adet tarihlerimiz😅
3prensannesiii Benimde henüz belli değil Çarşamba randevum var belli olur belki. Son adet 26ocak benimde 14+2hafta günlük olduk .
Yagmurr8 3prensannesiii benimde sat 26 Ocak , bizim cinsiyetimiz belli oldu 12+5 iken nasipse erkek olacak, sizinde gönlünüzden geçen olsun ☺️
Hayrnnisaors97 Bende 15 Ocak son adet tarihi bakalım bize ne diyecekler daha gidemedim ilk bebeğim son olsa da fark etmez ama içime nedense erkek doğuyor 🤷♀️ kız olmasını da istiyorum yeterki sağlıklı olsun bi öğrensem bende bi kaç minnoş kıyafetler alacam 🥰
Matmazelbebi Rüyamda erkek gördüm içimden kız istedim eşimde kız istiyordu kız oldu şükür. Değişir mi diye sordum doktora artık değişmez dedi.😍🙈
Aysee1123 Matmazelbebi Bende rüyamda erkek görmüştüm fakat gönlümde yatan kızdı. Eşimde kız istiyordu hahahsa aynı hikaye 😂
Tugba3458 Matmazelbebi bende 14 ocak son adet tarihim 16 haftalık olduk bugün tam dün de erkek olucağını öğrendik ama benimkisi sezeryan olucağı için erken olur büyük ihtimalle ☺️
Matmazelbebi Tugba3458 Sezeryan olacağını doktor mu söyledi. Bana henüz birşey söylemedi.İlk doğumum olacak inşallah
Yasemin-eymen36 Fatmanur11 göstermeyince kız diyorlar benimkide göstermedi doktor büyü ihtimal kız dedi
Aysee1123 Matmazelbebi Rüyamda gördüm diye kendimi erkeğe hazırlayıp gittim ne olur ne olmaz diye normalde rüyalarımada hislerimede güvenmem ama belki malum mu oldu acaba falan dedim 😂 Ama yok güvenmemem gerektiğini birkez daha anladım 😂
Tugba3458 Matmazelbebi benim 2. Doğumum canım ilki zorunlu sezeryan olmuştu o yüzden buda sezeryan olur