Smrdgnn Mire ikiz kızlarımla son 99 olduk bugün bizde 🤰👧👧💕 kavuşmayı bekliyoruz sağlıkla gelsinler inşallah 🙏 zaman çok çabuk geçiyor gerçekten
Mire Smrdgnn ayy ikiz kızlarr nasıl tatlı olur Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsinlerr
ozgeecan9 Mire ay canım benim allah gönlüne göre versin hepsi olur zamanla🤲🏼💕 bebek arabası almadık daha önümüzdeki ay kısmetse bakalım e bebekte var ona bakacağım
Mire ozgeecan9 aminnn Allah hepimize kolaylıkla doğum yapmayı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰🌸🌸💕💕💕
Dalklncebru Bizde 90 gün olarak geeciyor uygulamada ama sezeryan erken diye biliyorum sanki hiç zaman geçmeyecek gibi hemencecik gecsede kavuşsam kuzuma ❤️
Mire Hubeyb9 ben en son uygulamaya baktığımda 110 gün vardı 1 gün sonra 99 oldu sayılı gün hemen geçiyorrr
Dalklncebru Mire benim 3 ncu gebeliğim iki oğlum var rabbim nasip ederse kızım olacak ilk oğlum erken doğdu açılmam olmadığından sezaryanla alındım ondan dolayı tekrar sezaryan
Dalklncebru Mire tahmini doğum tarihinde doktor demedi ama hesaplayinca 6 Ağustos olarak çıkıyor sezaryanda da 2 hafta önceden alindigindan temmuzun 3 ncu haftası olarak geçiyor ☺️