ladymom Merhaba kızlar 35. Haftadayız ayak bileklerim fln çok kalınlaştı ödemden. Doğumdan ne kadar sonra ödem geçiyor tecrübelerinize ihtiyacım var
mnli ladymom bol bol yürüyerek erken geçer ben sezeryan oldum hastahaneye giderken giydiğim terliği çıkarken giyemedim öyle düşünün ödemi 1 hafta 10 güne küçülmeye başladı ayaklarım
alangoya_ ladymom 2 hafta sonra ödem falan birşey kalmamıştı ama bol su içmeniz önemli. Hamilelikteki ödem neydi ki doğum sonrası bir ödem topladım ayaklarım sanki başkasının ayaklarıydı bileklerim ellerim yüzüm aşırı şişmiştim sonra geçti şükür
Kuzeymiraa 10 gün içinde gitti benim. Bol su için mutlaka bana su yetiştiremiyorlardı emzirirken bol bol susayacaksınız zaten gider merak etmeyin 🙏🏻
ladymom Kuzeymiraa çok sevindim ya resmen ayaklarıma ulaşamıyorum ayak numaram bir buçuk arttı çok motive oldum eski bedenimi çok özledim
ladymom Kuzeymiraa çok sevindim ya resmen ayaklarıma ulaşamıyorum ayak numaram bir buçuk arttı çok motive oldum eski bedenimi çok özledim
beyzacmvrc ladymom 34 um bende henüz sismedim hiç inşallah da olmaz ama kimsii son hafta birden sisiyomus 🥴 çok su içiyorum aslında hareketim de hiç yok ama heralde sudan dolayı ödem tutmadım Doğumdan sonra tutuyormuş kimisi o daha da kötü😔
alangoya_ ladymom evet doğumdan hemen sonra ödem başlamıştı sedyede ayaklarımı tanıyamamıştım düşünün başkasının ayakları gibiydi ellerim yüzüm boynum bile şişti 😅