Gokyuzumavi yasminyasmin Yanlış bilgilendirmek istemem bu konuda daha bilgili arkadaşlar yorum yapana kadar yazayım dedim sanırsam sizin kedi ve köpeğe karşı bağışıklığınız olduğunu gösteriyor iyi birşey yani ben öyle biliyorum
Dark yasminyasmin bağışıklık var demek sanırım Yani daha önceden bakteri bulaşıyor bağışıklık kazanılıyor
DeryaDefnee yasminyasmin aynı şeyi ben de yaşadım lütfen korkup endişelenmeyin. O daha önce bu paraziti aldığınızı ve bağışıklık kazandığınızı gösteriyor gayet iyi bir durum hiç hu parazitten yana riskiniz olmayacak yani. Benim başta ikisi de negatif olmasına rağmen 2ay sonraki testte igg çıkmıştı yani gebeyken aldım sandık parazit ve inanılmaz endiselenmistim bebeğime bir şey olacak diye sonra ileri düzey test ve avidite testi yaptırdık negatif çıktı. Düşünün yani . Sakın korkmayın
yasminyasmin Akşamdan beri araştırıyorum En son lgG yüksek olunca bağışıklığın kazanıldığı, lgM yüksek olunca aktif hastalık olduğu yazıyordu. Yine de emin olmak istedim. Cevabınız, inceliğiniz için çok teşekkür ederim 🌼
Ervaduru Igg bagısıklık var demek 2. Hamileleiğim olmasına ragmen koşa koşa hastaneye gitmiştim e doktor dan bilgi almıştım unutuor insan işte ama bagısıklık oldugun anlamına gelmiyor merak etme rahat ol
yasminyasmin Ervaduru Benim de ikinci gebeliğim ilkinde böyle bir değer hatırlamıyorum Dün gece kaç sayfa yazı okudum bilmiyorum 🥲 Çok teşekkür ederim cevabınız için
yasminyasmin DeryaDefnee çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Kendimce çok iyi bilmediğimden gebelik süresince antibiyotik kullanılacağını okudum, bebek de farklı riskler doğurabileceğimi okudum. Okudukça üzüldüm 🥲 Eski değerlerime de baktım en son 2022 de toxoplazma değerime bakılmış o da yüksek çıkmış
DeryaDefnee yasminyasmin o kadar iyi anlıyorum ki sizi. Neler yazdığını çok iyi biliyorum tüm siteleri tüm yorumları okudum çünkü ben de. Oh çok güzel haber önceden de yüksek çıkmışsa toxoplasma derdiyle hiiic ugrasmayacaksiniz demek ne siz ne güzel bebeğiniz 🌸❣️😇
yasmin51 Benimde ıgg ve ıgm pozitif çıkmış ikiside sıkıntılı değildir umarım pazartesi gidecem doktora içim içimi yiyor