Beyazeller Canım yanık dondurma çekti algidanın var . Bulamıyoruz bir türlü . Eşim yağmurda gitmiş bakmaya bu saatte , yaşadığımız yerde de her yer erken kapanıyor 😒Var mı böyle canı bişey isteyip bulamayan ?
Deletedmom_103 Beyazeller koruk üzümün yaş olgunlaşmamış hali hala bulamadım 1 2 aya anca oluşur ağaçlarda 😂
Sermec27 Beyazeller bulamadığım değilde oğluma hamileyken canımın isteyipte yiyemedigim çok şey olmuştu gebelik şekerimden dolayı 🥰
Deletedmom_116 Beyazeller ya bişi dicem ama kizman😥🤣🤣şimdi burda yazıyoruz neymis diye hadi canımız çekerse tekrardan başkasında çekerse nolcak aklımda dlei sorular😁
Sermec27 Beyazeller benimde canım hep tatlı şeyler çekiyordu nitekim gebelik şekerim çıkmıştı şekerin zaten böyle şeylerle alakası yok şeker testinde belli oluyor herşey 🥰
Deletedmom_103 Beyazeller ben tatlı delisiydim bi oturuşta baya bi çikolata yerdim sonra böyle ekşiye döndü işte olay 😂😂
Bet1 Beyazeller valla inciri yaklaşık Kasım ayından beri aseriyorum yok ne kadar olursa olsun yerim sanırım çünkü hiç geçmedi o istek kuru incirle falan
Beyazeller Deletedmom_103 Cinsiyet ne ? Ben canı tatlı çekenin oğlu oluyor biliyordum ama kız benimki 😀