Yenigelin22 Canım progesteron yazmadilarmi peki her ihtimale karşın yazmadiysa bile gidip kendin al zaten bir zararı yok tam tersi faydası var em azimdam pazartesiye kadar
leylaAraf Yenigelin22 yazmadılar canm dün leke leke geldi çok şükür ama bugün çok koyu geldi bı defa da kan geldi sizce düşük mü yarın gdiicem mecbur deprem bölgesi olduğu için düzenli gidemiyorum
Balahatunn leylaAraf progestan al mutlaka canim. Belki dusuk tehliken vardir. Ilac vermeden gondermeselerdi keske
Yenigelin22 leylaAraf ya nasil yazmaz benim eltim dahil ben ve etrafımdakiler hepsi kullanıyor o kanama ve düşük riskin ortadan kaldırıyor keşke dün hemen alıp kullansaydın yaa çok üzüldüm gerçekten
leylaAraf Balahatunn ya onuda doktora danışmadan anlamak istemedim iyimi kötümü ettim bilmiyorum bana regl olur gibi dolu dolu kanaman olursa gel dediler yarın özel hastaneye gidicem inşallah yaridmci olurlar
leylaAraf Yenigelin22 canm vermediler siz burda söylediniz özellikle söyledim ama vermediler regl gibi dolu dolu kanaman okursa gel dediler benim ki ara ara bı koyu bı açık bı akıntı şeklinde heliyir bugün bı defa kan geldi yarın inşallah özele gidicem inşallah yardımcı olurlar
Yenigelin22 leylaAraf insallah canim bak doktor vermese bile hemen fark bir doktora da görün yada kullan hemen bahset birde de yani herkes kullaniuor.boyle durumlarda göz göre göre bebeğimi mi kaybederim falan kız doktora gerekirse
leylaAraf Yenigelin22 malesef kaybettik canm bebeğimizi zaten gelişim geriliği vardı sağlıksızmis kalbi durmuş.ben deprem bölgesindeyim ve düzen alt üst hastanelerde bile o yüzden geç kaldık ama hayırlısı olsun rabbim nasip etmedi sizinkileribsize bagislasin
Kbraoguz leylaAraf endişe etmeyin benimde kanamam oldu o haftalarda. Şuan gayet sağlıklı maşallah. Gebelikte damarlar genişlediği için kanamam olduğunu söyledi doktor. Zaten oda az bişeydi.
leylaAraf Kbraoguz senin adına sevindim canm Allah’ım bağışlasın.Ama benim bebeğim öldü malesef kalbi durmuş
Kbraoguz leylaAraf çok üzüldüm başınız sağolsun. Rabbim en yakın zamanda gönlünüzden geçeni kabul etsin. Gerçekten çok üzüldüm. Bilmiyordum yorumları da tam okumadım kusura bakmayın nolur.
Yenigelin22 leylaAraf çok üzüldüm canım geçmiş olsun .. demekki böyle olması gerekiyormuş insallah yeniden saglikli bir şekilde hamile kalırsın canim benimmm
leylaAraf Kbraoguz canm yeni jaybettik zaten kürtaj yarın olacağım bekliyorz.Hic önemli değil nasipi yokmuş bu dünyada teşekkürler yinede yorumlarınız icin
leylaAraf Kbraoguz Allah’ım sizinkileribsize bagislasin inşallah.Huc bir annenin hayalleri yarım kalmasın çok şükür benim bi oğlum var benim tesellim o inşallah bidahaki sefere sağlıklı olur ne diyelim