cansuterz Kızlar anne yanı beşik alıcam ama boyut olarak küçük geliyor. Kullandığınız marka modeli paylaşabilirseniz sevinirim ☺️
Gizembltc cansuterz canım ben civilden aldım daha kullanmak nasip olmadı ama çok beğenerek aldıö ben bi tarafı inerek yataga sıfır oluyor ileri ki zamanda da oyun alanı olarak kullanabiliyosun tabi bebekten bebeğe göre de değişir de rahat 3-4 yaşına kadar da yatırabilirsn. Markası kraft near me bi bak istersen
Nurcanben cansuterz bugün e bebekten Prego Miami marka aldım hoşuma gitti açıkçası kurulumu falanda kolaydı 3 ay sonra kullanicam inşallah
Hmyraltnts cansuterz Elele madre anne yanı park beşik tercih ettik. Henüz kullanmadım ama gayet güzel. İlerleyen yaşlarda oyun alanı da kullanılıyor anne yanı beşikde. Bak istersen canım
-Pinar cansuterz bende bu ay Park beşik tercih edip alicam inşallah anne yanına da uygun ve fiyatı da uygun bence Baby Pazar diye bı sayfa Instagram da.
Bsryrklts Joie roomie glide tercih ettik biz, odadan odaya taşıyabileceğim boyutta kullanışlı reflü yatağı şekline giriyor, sallanıyor, sabitlenebiliyor yükseklik kademeleri mevcut