Aylinsnc Allah kısmet ederse olur o ayrı rabbimden iyi kimse bilemez ama tıbben zor bence (3 ay boyunca bu tedavi şeklini uyguladım) en az 17 mm olunca çatlatma iğnesi oldum genelde 19 mm olduğunda oldum benim doktorum mesela 22 mm beklemem dedi 17 20 mm arası oldum hep daha öncesinde benim hiç yumurtam buÿumüyordu diyet yaptım iğne tedavisiyle yumurtam büyüdü 3.ay artık ümidimi kesmiştim hamile kaldım Rabbım tamamına erdirsin inşallaaaah kanamalı riskli geçiyor hamileliğim dua edin lütfen sizler bebek isteyenler her an her vakit duamdasınız beklemenin istemenin ümitlenip ümitsizliğe kapılmanın ne demek olduğunu biliyorum Rabbım doğru zamanda Sağlıklıca hamile kalmanızı nasip etsin inşallah yumurta mm lerine takılmadığım ilişki saatini umursamadağım ve saatlerce yastık koyup yatardım ilişkiden sonra banyo yaptığım ay hamile kaldım bana herkes kafana takma olacak derdi nasıl takılmayacak ki derdim aklım hep bebekte çünkü ama gerçekten umursamadığım ay hamile kaldım Allah herkesin gönlüne göre versin 🤲🌸🤍