strong17 Adapte34 Maltepe’de “Perinatoloji İstanbul” adında bir yer var. Doktor bu alanda da uzman: Cem Turan. Oraya gittim memnun kaldım tavsiye ederim
Adapte34 AYNURBALTA asla randevu bula öyleyim mhrs den birde araştırma hastaneleri de ücretli bakıyo diyolar
Dilanmurat Bnde sarigazide oturuyorum çamlıca görüntüleme merkezi var yarn orda yaptrcm gorumcem yaptrdi cok memnun kaldi ordan 700 tl fiyatida
Kuzuletta Canım üsküdar hospitaltürk en iyisi asla pişman olmazsın ve en uygunu. 690 tl verdim ve çok çok memnunum
Yagizayda Kuzuletta bende yarın gidicem inşallah doktor bayan mi kaç dk sürdü dönüş yaparsanız sevinirim 😊
AYNURBALTA Adapte34 sabah 10 olmadan genel arama kısmından bakacaksınız para aldıklarıni bilmiyorum bende ikili test için gittiğimde ordakiler söylemişti
Adapte34 AYNURBALTA evet genel aramaya giriyorum İstanbul Anadolu Zeynep kamil 20-24 hafta doopler diyorum haftalardır alamadım bide öyle deneyeyim inşallah bulurum
Adapte34 Kuzuletta çok teşekkür ederim inşallah 💙 güzel bi anı kalsın istiyorum elimde net böyle yüzünü görebileceğim 😂
Kuzuletta Adapte34 Bebek yüzünü göstermezse bi on dk yürüyün gelin diyorlar. Baya uğraştı doktor hanım 😌