Dsds Kızlar Doğumun basladıgı nası anlasılır. Nışan, su gelmesı dısında. Adet agrısı gıbı duzensız sancım oluyor ama basit agrılar, gecıyor sonra. Cok sıddetlı mı sancı olması lazım. Takıp etmem ıcın. 39 haftayız
beyzzsenturkk Dsds sabahın köründe sancım geldi suyum ve nişanım 9 cm olunca hastanede geldi o da doktorlar muayane ederken oldu karnımda düşmedi hiç ağzım burnumda gittim doğuma hiç bir belirtim yoktu sadece 5 dakikada bir gelen sancıların peşine ishal ve mide bulantım olmuştu o saniyede zaten hemen doğum basladı çok şiddetli olması lazım ben sancının ne olduğunu bilmiyordum takip ettim sancı geliyordu aradan 5 dakika geçiyordu bir daha sancı geliyordu ve geldiğinde gerçekten doğum sancısı olduğunu anlıyorsunuz kendini belli ediyor sancıyı evde çekmek en iyisi ben hastaneye gittiğimde hemen yatırdılar oysa yürürken sancıyı daha rahat karsılıyordum son ana kadar evde beklemek en iyisi hastanede sürekli muayane ediyorlar daha cok can yakıyor
Dsds beyzzsenturkk anladım teşekkür ederım. Benımkıler artık son günlerin agrısı olabılır dayanılmayacak derecede degıl cunku ve duzensız
beyzzsenturkk Dsds benim sancım sabah 6 gibi gelmişti ama ben bir önce ki akşam dayanılmıcak bacak arası ağrısı çekiyordum adım atamıyordum dizlerime bıçak saplanıyordu sanki öyle bi ağrınız olursa hafife almayın sonrasında doğum basladı meğerse bebek akşamdan kanala inmiş