Zehra1212 Hanımlar rica etsem cezve şeklimde olan kahve makinesi önerisinde bulunur musunuz kullanıcı olarak? Hangi marka hangi model almalıyım? Kiwi,sinbo gibi
Laviniadim Zehra1212 cevze demişsin orayı görmemişim 🥲 annemde sinbonun krem rengi olan var bendeki makineden daha köpüklü yapıyor
Azra00 Zehra1212 sinbo çelik cezveli var canım çelik olanlar daha sağlam duruyor bende plastik var güzel ama çelik daha hos bakabilirsin o modele
Laviniadim Önermeyeceğim bi makine var karacanın hatır hüp sütlü 😂 üstü bombeli olan. Közde türk kahvesini hep köpüksüz yapıyor 🥹
Azra00 Laviniadim aa ben de tam tersi çok memnunum çok köpüklü yapıyor arkadaşlarımda beğendi aldı onlarda memnun 😌
Laviniadim Azra00 gerçekten mi bendeki sıkıntılı o zaman süt ısıtıyorum dibi falan tutuyor ya normali böyle sandım keşke gönderseydim başta 🥲
Azra00 Laviniadim haahaa oda var canım bende sinbo krem plastik cezve seklinde cidden oda köpüklü yapıyor 😌🤣🤣
Azra00 Laviniadim İnternetten bakın isterseniz köpüksüz yapınca temizleme şekli vardı öle temizleyince düzeliyor diyen vardı bende çok bilmiyorum ama elektrikli eşyalar şans işi bu kesin 🤣