nur_bebek34 Öyle güzel ellerine alıp köpük köpük yapıyor ki vallaha yiyesim geliyor çok merak ediyorum nasıl bişey diye . Bildiğin lifi yemek istiyorum.bu zamana kadar sadece Türk kahve telvesini aşermiştim ama sabunu da aşeriyorum çok tuhaf
HumaBetul342 nur_bebek34 Bende böyle deterjan beyaz sabun kokusu aşeriyorum resmen (yemek için değil)🤭 sürekli bı koklamak sabunla uğraşmak istiyorum aşiri iyi geliyor ferahlatıyorr bu beyaz sabun kokusu beni🤗🤭
nebakiyonkomikmi Yarensezer Bildiğin sabun işte yüzü temizliyor bı ferah his veriyor kremlerini felan da kullanıyorum başarılı gerçekten kullanmadan önce diyordum abartiyor felan da yok yani cidden fark ediyor
Suhedymn nebakiyonkomikmi ben geçen sordum Dilan Polat ürünlerini burada bir Allah’ın kulu memnunum demedi herkes pişman ilk defa sen memnunsum bende cilt lekeleri var ne kullanmayım hangi ürününü bide yüz rengim eşit degil
nebakiyonkomikmi beyzzsenturkk Sabundan memnun kaldım temizliyor cidden rolon aldım terletmiyor diyor ama terletiyor yalan söylemiyim ama eskisi kadar terlemiyorum azbisey kardeşim içinde sivilce kremi vardı beş gün felan kullandı kuruttu sivilceleri diğerlerini yeni aldım kullanıyorum henüz sonuç almadım ilerleyen zamanlara bakicam etkisini
beyzzsenturkk nebakiyonkomikmi ya sabun konusunda lifli olduğu icin acaba diyorum cilt bariyerini cizer mi cok sert mi nasıl bişey ben bu keçi sütlü sabundan bi ara cok memnun kalmıştım sonra cilde sabun kullanılmaz diye konusuyordu birileri dilan polatın sabununu almaktan vazgeçtim 🥺
nebakiyonkomikmi beyzzsenturkk Ben yesil olandan kullanıyorum evet baya sert bastirirsan yüzü tahriş eder hafif bastiyorum ben vücut için direk sürüyorum kese niyetine o güzel oluyor
Melekg Bnde kullanıyorum hamileyken yiyesim geliyordu doğurdum daha yapamadım Bi denicem bakalım yine öyle olcak mı 😆
nebakiyonkomikmi Elif2424 İçeriğini hıc okumadım ne yalan söylim ama bana bı yan etki yapmadı alıp ta memnun kalmadigim tek ürünü saç bakım kretini ve mor renkte olan vücut spreyi kokuları hoş değil
nebakiyonkomikmi Suhedymn Uzun süredir kullandığım ürünleri var son aldığım ürünü attım foto olarak belki inanmazsin diye 😂 Şunu şunu kullan diyemem ama kardeşimin yüzündeki sivilceleri kuruttu gidiyor yavaş yavaş Kulanipta memnun kalmadigim tek ürünü saç bakım kretini ve mor renkte olan vücut spreyi kokuları hoş gelmedi bana