Seyma2255 İyi akşamlar kizlar kaçıncı haftandasiniz? Gün için de aç karnına kaç kilo akşam olunca kaç kilo çıkıyorsunuz acaba ben akşam en az 2 kilo farkla cikiyorum 🙄
Laviniadim 10+1 im daha sanırım 1 kilo aldım 🥲 pazartesi diyetisyene gidicem yoksa ben hamileyim ayağına epey kilo alırım gibi 😅
Seyma2255 Laviniadim ya bende çok dikkat ediyorum yulaf salata falan sağlıklı besleniyorum ama hiç doydugumu hissetmiyorum 13+3 deyim 1 kilo aldım aç karnına 56.700 cikiyorum akşam 58.300 çıktım kilo mu şişkinlik mi anlamış degilim
Seyma2255 Emra35 aç karnına ciktiginizla akşam ciktiginiz da kaç kilo fark oluyor benim en az 2 kilo fark oluyor yaa
Laviniadim Seyma2255 şişkinlikte olabilir yürüyüş ödemini azaltır bence🙏🏻 hamilelikte toplam 8 kilo almak idealmiş ben ilkinde 16 kilo aldım verene kadar bittim bidaha almam umarım 🥹
Seyma2255 Laviniadim valla evde hergun 1 saat yürüyorum haftada 3 gün spora gidiyorum ama 13+3 de 1 kilo için bile daha erken geliyor ne bileyim ilk gebeliğim de 11 kilo ile gittim doğuma bende peki gün içinde sabah kaç kilo akşam kaç kilo çıkıyorsunuz kaç kilo oynuyor
Seyma2255 Laviniadim bende sabah 56.700 akşam 58.300 civarı 2 kilo ne yiyorum baktığın da anlamış değilim 😂
Laviniadim Seyma2255 evet siz dikkatte ediyorsunuz ben baya yemediğim kalmıyor 😅😅 sadece şişkinliktir belki bilemedim şimdi