KaderAdnan beşik dolap şifonyer sepet beşik bebek arabası ilk bunları alıcam daha sonra bebek için neler aldınız kaçar tane aldınız kendiniz için neler aldınız nerelerden aldınız 😂
reinamm Ceylanim canm son adet tarihini biliyorsan kendinde hesaplarsın. Ben kendim hesaplamştım. Aynısını dedi doktor
celileturk 8 Şubat görünüyor kızımın gelişi babasının Doğum gününde yani 😍 tarafını belli etti hanfendi şimdiden. Beşik bebek arabası kıyafetlerin hemen hemen çoğu banyo küvet takköı vs aldık biberon vs de alındı. sadece şampuan deterjan ve bez kaldı. Onları da alacağım inşallah suan kotadır odaklıyım fazla öal göz çıkarmaz diyor ve aldıkça alıyorum. 😂
Sarelle Demetibrahim hastane çıkışı zibinlar yelek falan aldım 5 6 şar tane falan aldım hepsinden tulum takımlar falan aldım ama sanki daha eksik var gibi hissediyorum
Beriliko Benimde 20 şubat görünüyo 2.kızım olucağı için ablasından bi dolu eşyamız vardı zaten onun dışında 10 lu 5 li hastane çıkışları tulumlar alt üstler zıbınlar yelekler aldım bolca yinede.şampuan setini aldım anakucağı aldım şimdi yavaştan süslemelerini yapıyorum kendi el emeğimle
Msalbyrk melekimm yani battanileri bakım ürünleri yenidogan takmlari trnak makasi ates ölçer biberon emzik küvet seti . Yenidogan çoraplar . Bide kendme sırt cantasi😄
Sarelle Demetibrahim bize yetmiyor sanırım herşeyi olsun bebişlerimizin istiyoruz 😊 insan bide renkli renkli görünce dayanamıyor 😀
Sarelle Kızlar ya size bişey sorucam sizinde ağrılarınız başladımı artık yatakta dönerken falan temizlik yaparken falan ağrılar giriyor artık çok zorlanıyorum hemen kasıklarim belim ağrımaya başlıyor