11melike Bebeğim 23+4 721 gr dedi iri bir bebek biraz dedi normalde kaç ve ne kadar fazla gr anlamayadım internette her sayfada başka bişey yazıyor
Minis122 11melike benim oflumda 22+6 haftalikken 706 grdi iri dedi auan 26+3 haftaligiz 1100 gr. Olmus hala iri devam selerden suphelendi doktorum sukur cikmadi irsi kizimda bole iriydi hep
ilgihazaal 11melike ben bugun gittim 25+0 771 gram cikti haftasiyla uyumlu ideal dedi sizinki de normal bu durumda
bendeanneoldum_ 11melike bana da 20 haftalıkken 420 grm dedi yanii sizce ya çok dusnuyorum iymi kötü mu diye doktor iyi dedi ama ben araştırınca da daha yüksek çıkıyo iyimi sizce ya alır mı kilo gene
11melike bendeanneoldum_ alıyor valla daha gecen hafta girdim detaylı ultrosona 591 gr Dı bugun gittim 721 mübarek aldıkça alıyor 😀 yenidoğan eşyaları olmayacak ona üzülüyorum o kadar heves edip aldım
ilgihazaal bendeanneoldum_ 20+4 te 401 gramdi bence normal ya cok kafaniza takmayin yani acayip geri olmadigi surece sorun olmaz. Anormallik olsa dr bilgi verir.
Betii00 bendeanneoldum_ benımkı de 20 haftalık 400 gr dedi ve iri dedi doktor ekmek ve hamurişini kesmen lazım dedi
Seval2468 11melike ilk oglum 4 kilo 56 cm doğdu ve yeni doğan hele tulumlar hiç olmadı digerlerinide 10 gün anca giydi. Bu oglumda iri bebek olacak gibi direk 3 aylık aldım kıyafetlerini
Minis122 11melike 24 ile 28 hafta arasinda yapiliyor normaldee doktorunuz suphe ederse erken haftalardada bakilabiliyor ben 26 haftada yaptirdim
Seval2468 11melike 23+0 ım detaylı ultrason vardı bugün 650 gr iri bebek olacak dedi. İlk oğlumda zaten 37+5 te 4 kilo 56 cm doğmuştu. Boyuda uzun yine dedi . Sekerimde 85 çıktı kendim minyon olmama rağmen bebeklerim hep iri oluyor.
Zehross03 11melike biraz fazla gibi ama şeker falan yoksa korkmayın benimde 2 bucuk hafta ilerde 17 yerine 19.5 haftalık çıkıyor 🤣 şekerde yok genetik yapısıyla alakalı
Hilallsili96 11melike benim 23haftada 563 gramdı :) bence çok bir iriliği yok maşallahı var doktor bir sorun görmediyse sıkıntı yapmayın :) Herkesin bünyeside bebeğide farklı çok takılmayın bunlara önemli olan doktor 🥰 sağlıkla büyüyüp doğsun inşallah 😊