Secil2818 Benim oğlumun adı aslan olucak Allahın izniyle ama 2.ye de erkek olursa Hamza veya Asil ismini koyarım ikisinide seviyorum 🧡 Size de fikir olsun 😊
dlaracrtk @“Zeynepikranur” Zeynepikranur şuan hamileyim cinsiyet belli değil henüz ama kız olursa Beliz İlay erkek olursa Atilla Kağan düşünüyoruz
sena4budak Benim de bir oğlum var adı Hamza şimdi de bir kızım olacak inşallah Adı Seyal yanına Duha düşünüyorum Seyal Duha sizce ? Varsa öneriniz alırım 🥰
Zeynepikranur sena4budak bence çok güzel isimler anlamlari nedir¿Benim fikrim olsa keşke daha düşünemedim bile
tubimom Zeynepikranur ayra ve belin kız için çok güzel eski Türk isimlerinden erkek içinde ben Karan yada Asil düşünüyorum oğlum için fikir olsun🌸
Zeynepikranur tubimom ikisde çok güzelmiş kız mı erkek mi belli değil artık hangisi olursa fikir olsun cnm teşekkürler♥️
sena4budak Zeynepikranur sağol canım Seyal benim ve eşimin adımızın birleşimi duha da kuran da bir sure adı
Hlykdr88 8 haftalık hamileyim eğer erkek olursa Muhammed Alparslan Kız olursa Zeynep sare düşünüyorum hayırlısıyla 🙏
Bsra289 Hlykdr88 Zeynepikranur benim oğlum olucak inşallah Ali Vefa yada Ali Yuşa düşünüyorum Kız olsaydı hümeyra koyardim
BernaKi Biz kız olursa Aden erkek olursa Hamza Bera koymayı düşünüyoruz 37+0 dayım doğumda öğrenicez cinsiyeti inşallah
baharroguzzyigittbebek Zeynepikranur Güneş ☀️ hayalimdeki isim, 23 haftalık olduk eger bir kizim olursa adını Güneş katacağım erkek olursa Yağız