Eminesentepe1 2023 Ocak ayında hamile kaldım kızlar ama 2022 Kasım ayında işe başlamıştım. Doğum parası almak için doğum öncesi be kadar çalıştığının bir önemi var mı Şuan 32. Haftamın dolmasını bekliyorum ama bu da aklıma takıldı
Aysegulinanc Eminesentepe1 90 gün prim yatması yeterli oluyor ki çoktan dolmuş canım senin ben Eylül de hamile kaldım ocakta sigorta başlattım 90 gün doldu geçti bile ablam da bu şekilde almıştı
Eminesentepe1 Aysegulinanc aaa öyle mi ama neden 32. Haftaya kadar çalışılması gerek deniliyor ki birde ne kadar aldınız acaba
Aysegulinanc Eminesentepe1 ben henüz almadım 34. Haftadayım ablam geçen sene 12 bin Almıştı ama bu sene 22/23 olur diyolar askeri ücrete göre canım 32 ye kadar çalışmanın sebebi de işi bırakmaman gerekiyor çıkarsan vermiyorlar o parayı maalesef ben çalışmıyorum Bağkur sigorta yaptırdım sadece kendi dükkanımız da çalışıyor görünüyorum
cansu15 Eminesentepe1 32. Haftaya kadar çalışılması gerekiyor sakın çıkmayın bende onu bekliyorum son 6gunum o 90 gün olayı son bir yıl içinde bu parayı almanıza hak kazanmanız için gerekli eger 90 günlük çalışma olmasaydı alamazdiniz o parayı