Virgohome aybarsaybuke hadi inşallah benim adetime 8 gün vardı rüyamda gördüm bi yapayım dedim test yaptım silik çıktı seninki gibi 7 gün sonra adet olmadı bidaha yaptım çift çizgi çıktı bakalım seninki nasıl olcak hadi inşallah Allah hayırlısını versin amin
minikmucizeemaak aybarsaybuke Tabi ki inan her zaman ediyorum. Rabbim bizlere sağlıkla kavuşmayı, istiyen herkese de sağlıkla tez zamanda nasip etsin Rabbim🧡
Deletedmom_85 Canım sıkma hemen canını sakın. Yükselme ihtimali var biraz daha bekle bakalım olmadı 1-2 güne tekrar yaparsın
aybarsaybuke Aysel_krdg yarın sabah test yapıcam adet günüm asıl yarın bakalım sıfırlandıysa beta zaten çıkmaz ikincş çizgi
Kardelen-emf aybarsaybuke evet normalde positif görünüyor negatif olması için bembeyaz olması lazım diğer beyaz yerler gibi çizgi izi asla olmaması lazım hayırlısı olsun inşallah
aybarsaybuke Kardelen-emf inşallah bakalım 3.84 katlıcak mı yoksa adet mi olcam bugun yarın belli olur
aybarsaybuke Serpilust kaset test yaptım onda cıkmadı aksam üzeri yaptım ilk idrarla yapıcam sabah. Zaten kaset test beta yüksekken cıkıyormus benim düşük suanda
Ao526- aybarsaybuke Ben adet günümde erken gebelik testi yapmıştım silik çizgiyle öğrendim. Hemen kan verdim öyle ortaya çıkmıştı. Kaset testler 5-7 gün gecikme olunca gösteriyor demişti eczacı. Bence sabah tekrar erken gebelik testi yapın ❤️ Allah yüzünüzü güldürsün 🎉😍
Yrgnnnnnn aybarsaybuke ilk gebelik mi olacak inşallah vardır csnım rabbim gönlüne göre versin inşallah
aybarsaybuke Ao526- Allah razı olsun canım benim. Bazen bu platform cok strese soksada seviyorum tanıdıklarımıza anlatamadıgımız herseyi anlatabiliyoruz daha iyi anlıyorsunuz. Moral veriyosunuz tesekkrü ederim hepinize
aybarsaybuke Yrgnnnnnn evet ilk olcak inşallah 🙏🏻 haziran ayında bi kimyasalım oldu zaten ilk korunmasız ilişkide kimyasalım oldu sonra çatlarma iğneleri vs hiç birinde çift çizgiui göremedim. Aylar sonra ilk defa görüyorum 🥹
Ao526- aybarsaybuke Ah evet o konuda haklısınız. Bazı okuduklarım Benide endişelendirip paniğe sokuyor sonra diyorum ki bireysel farklılıklar 😍 Allah dileklerini boş çevirmesin ❤️