Serpilust aybarsaybuke bende testi paylaştım herkes hamilesin dedi ama bir kac saat sonra adet oldum o yüzden en iyisi kan testi inşallah gönlüne gore olur
berenmomss aybarsaybuke hadi inşallah silik olduğu için çok yüksek çıkmaz 10 ü geçsin yeter benim 60 falan çıkmıştı sen gibi silikti
NobleMom aybarsaybuke Düşük olmasına bakmayın. Yeni tutunmuş bir gebelik var bence. İki gün sonra tekrar kan verin. Eminim yükselecektir 🌸
Deletedmom_103 aybarsaybuke valla aşkım yükselme şansı var gibi duruyo çünkü genelde hastanelerin negatif değeri ya 1.20 ya da 2.30 veya 2.39 sen 2 gün sonra tekrarla nolur nolmaz. Burda böyle olup yükselen var ama
Bal_1604 aybarsaybuke yarın sabah tekrar kaset test yapın belki daha net çıkar 1.2 negatif benim sonucumda öyle yazıyor ama yinede pek anlamıyorum ben hakkınızda hayırlısı olsun
minikmucizeemaak aybarsaybuke Ben 30 unda 1.20 negatif kan sonucu 1 inde 12.58 pozitif ile öğrendim🥰 2 günde mucize gibiydi.. Umudunuzu kaybetmeyin bence değeriniz ara bir değer, Rabbim gönlündekini nasip etsin sağlıkla 🤲🏻❤️