Burcu395 Hatice_123456 şuan cinsiyet belli belli olmadan önce beyaz yeşil toprak tonları turuncu turkuaz sarı kısacası mavı pembe hariç her renk
cansualtikulac Unısex aldım canım beyaz gri toprak tonları sarı tonlarında çok alma cinsiyet belli olunca toplu aldırsın 🤍
Hatice_123456 cansualtikulac insan sabirsizlaniyo biseyler almak istiyorum pembe yada mavi almayı tercih ederdim Ama bu gidişte gistermicek benimki mecburen unisex alcam
HTSY-3535 31 haftalık oldum doktor bir kız bir erkek dediler. Allah’tan bir kızım bir oğlum var onların küçüklük kıyafetlerini yıkadım bekliyoruz doğumu.🌼
Hatice_123456 HTSY-3535 benim iki kızım var 3. Yu dusunmedigimiz için hep vermiştim kıyafetleri keşke vermeseymisim 🤭 mecburen yeniden alicam
HTSY-3535 Hatice_123456 Bende vermiştim yeni doğan kıyafetleri hatıra olarak saklamıştım bende görümce çok olduğu için hep onlara vermiştim aman sağlıklı olsun da alınır yeni kıyafetler ama şimdi ki dönemde kıyafet almak da baya zorlaştı çok pahalı herşey .sende benim gibi bende düşünmedim Üçüncüyü 3 aylık olunca farkettim hamile olduğumu 😂😂
HTSY-3535 Hatice_123456 yok canım hiç bir şey yaşamadım sadece çok ağır grip oldum yatakdan kalkamadım reqli gecikmesi oldu dedim kullandığım grip ilaçları yüzünden diye fazla dikkat etmedim bende tedavi olmadan hamile kalamıyordum onun rahatlığı da vardı
HTSY-3535 Valla benim ki çorba oldu doğum da ögrencem galiba cinsiyeti 13.16..18 de erkek dediler 20 haftalık da detaylı da kız dediler sonra 23 haftalık Ken başka iki doktora göründüm onlarda erkek dedi şuan belirsiz benim bebiş 😂
HTSY-3535 kevserky artık Rabbime bıraktım canım ama 16 haftalıkken aminoyosentez sıvı verdim şükür hiç bir şey çıkmadı ultrasonda da bir sıkıntımız yok şuan güzel gidiyor