Merhaba hamişlerim şükür ki 6Nisan da Akalp’ime kavuştum neden bu kadar geç yazdım derseniz lohusalıgın ve acemi anneliğin vermiş olduğu duygu seliyle birde tekrar bu anları yazarak yaşamaya hazır değildim.. 5nisan günü belden ara ara vuran adet agrısı gibi agrılarla özel doktoruma gittim ama açıklıgım 1,2 cm Di eve yolladılar doğumu özelde değil devlette yapacagız için birde oraya gitmem gerektiğini söylediler ertesi gün artan ağrılarla tekrar doktora gittim (kızlar kasılma sayar indirmenizi tavsiye ederim ) açıklığı gene 2cm Di fakat evim uzakta oldugu için yatmışım verildi 13 30da hastaneye yatmışım verildi 14.39 gibi suni sancı almaya başladım ve açıklıgım 4, 5 olarak devam etti (sancı hakkında yorum yapmayacağım herkesin acı eşiği farklıdır) suyum gelmedi ve ebe hanım patlattı ve saat 16.10da kalbim oğlumu kucağıma aldım.. Buraya kadar cok güzel giden doğum hikayem ki çok kısa bir sancı ve sürede doğurmama ragmen bundan sonrası birden benim için unutamayacağım acılara dönüştü ebenin demesine göre çatım çok iyi olmasına ragmen resmen ıkınamadım ıkınmayı unuttum ve aşırı bağırdım siz siz olun sakin kalmaya çalışın kızlar.. Doğumdan sonra damar yırtılması sonucu kanamam durmadı ve 2 saat süren ameliyata alındım ve normal doğum yapmama ragmen 2bucuk gün sonra uzun bir dikişle taburcu oldum ama bunlara ragmen 2gğnde toparlayıp ayaga kalkabildim.. Şuan yazarken çok normalmiş gibi anlatabiliyorum çünkü oğluma bakınca inanın hepsi unutuluyor.., ❤️ Rabbim her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın hep böyle dua edin kızlar o an gördüğünüz Hemşire den doktora odadaki kişilere kadar sizi o kadar çok etkiliyor.. Sakın yazdıklarımdan etkilenmeyen herkesin hikayesi farklıdır.. Rabbim hikayenizin sonunu güzel eylesin yavrularınıza kavuşabilmeyi nasip etsin ❤️💐