inci_tanesi mavilihanimm Gayet güzel bir isim ağır ve hoş bir isim bir akrabamizin adı Kenan mahir duyunca çok hoşumuza gidiyor bence değiştirmeyin
mavilihanimm inci_tanesi çok teşekkür ederiz zaten herşeyi hazır bu saatten sonra biraz zor gibi duruyor sizde sağlıkla büyütün inşallah 🤲
inci_tanesi mavilihanimm Allah razı olsun benim oğlumun adida Selim Kaan uymamış diyenler oldu biz çok sevdik koyduk severek kullanıyoruz
_nigarr24_ mavilihanimm berkecan olsaydı “ooo çok güzel” falan derlerdi. Bence Mahir daha güzel bir isim. Erkek ismi. Çok tatlı,adıyla büyüsün. Mahir bir insan olsun🥰💞
YLD_95 mavilihanimm hiçte bile çok güzel bir isim. Kâbe imamı Mahir var çok güzel ezan okurdu. Bence harika 😊 adıyla gelsin büyüsün minik inşallah 🤲🏻🌺😊
Kalbiimde2can @mavilihanimm bence gayet güzel bir isim benim bir arkadasim vardi mahir diye okadar efendi okadar akilliydi ki anlatamam.. Simdi herkese tuhaf geliyor böyle isimler cünkü herkes ayni isimleri koydugu icin 🤣
mavilihanimm Kalbiimde2can mahir ismi olan çoğu insandan aynı yorumu dinliyorum hepsi çok sakin uysal akıllı gerçekten ismin anlamını taşıdığını o kadar iyi anladım ki
Kalbiimde2can mavilihanimm gercekten öyle ayni sinifa gidiyorduk sinifin en sakin en efendi en akillisi oydu. Bence begeniyorsankz siz koyun kimin ne dedigine hic bakmayin 🥰❤️