Sunaya Selam kızlar normalde uygulamaya göre doğurgan donemdeyim ama teslerim hep tek çizgi 5gundur yapıyorum hep aynı çıkıyor neden böyle ben ilkdefa yapıyorum 😊
Fatimanur Sunaya bazen uygulamalarla bir olmaya biliyor canım benim yumurtlamam hiç uygulama daki tarihleri tutmuyor sen yapmaya devam et ☺️
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Sunaya döngün kaç gün peki bide pcos var mı, takvimler yanıltabiliyor sen ovulasyon testine güven 🙂 hergün aynı saatlerde ve 2 saat önceden sıvı alımını kes devam et olur yavaş yavaş.
Fatimanur Sunaya çift çizgiyi görene kadar canım ben ilk yaptığımda 18. Günde gördüm 2. Yaptığımda 8. Günde gördüm bu ay daha göremedim bugün 6. Günüm başlayalı ☺️
Sunaya cahilelafanlatamazsinyorulmaa 28 günde oluyorum adet 2 güne bir değerlendirme ye çalışıyorum çizgi görsem görmesem yaşıyorum ilişki
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Sunaya eğer düzenli olarak 28 günde bir oluyorsan reglin bittiği 14. gün yumurtlama dönemin 8 gün olmuş biteli daha çok var
Melek__55 Sunaya kaç adet var paketinde ben Trendyol da 20 ovulasyon dört adet de gebelik testi 145 TL alıyorum sen çok erkek başlamışsn teste adetin on iki günü baslasydn keşke
Fatimanur Sunaya canım ben yurtdışındayım oradaki fiyatları bilmiyorum ama burada 50 tanesi artı hamilelik testi 20 tane 14 Euro ya almıştım 1 buçuk ay bana yetiyor genelde
Sunaya Melek__55 baktım senin attığın linge 20 adet ovalasyon 2 adet gebelik testi 144 TL yarın vercem sipariş inşallah çok teşekkür ederim tekrar