tunahansmom Kızlar ben bugün kan verdim ama varsa çıkar mı sizce kasıklarım ve göğüslerim aşırı ağrıyor afedersiniz ama sanki alt tarafım bazen çıkacak gibi ağrıyor ve batmalar oluyor 🙏🏻♥️
tunahansmom Deletedmom_103 çok heyecanlıyım 3 saat oldu daha sisteme düşmedi acaba var mı bilmiyorum 😍
tunahansmom Deletedmom_103 ama kasıklarım çok ağrıyor ben ilk defa böyle bir ağrı yaşıyorum son 1 haftadır 🥹
tunahansmom Deletedmom_103 valla en son adetime 6 gün kala idrar testi yaptım negatifdi bende kesin olsun dedim adetim pazartesi günü olacak varsa da yoksa da kan da çıkar dedim 😍
Ravza11 tunahansmom hayırlı olsun canım benimde aynı belirtiler var adetim pazar günü normalde yarın test vericem dua et bende olumlu sonuç alıyım 😍🙏
tunahansmom Çoook teşekkür ederim kızlarr🌸🌸 Allahım isteyen herkese hayırlıca nasip etsin inşallah 😍 elim ayağım titriyor 💕
tunahansmom Ravza11 dualarım hep sizinle inşallah güzel pozitif sonuçlar alırız sağlıcakla kucağımız alırız 🌸🙏🏻♥️
Melikenin_annesiii Canım sonra gene kan verdin mi kac çıktıı acaba bende 3 gün önce verdim 23 bugün 115 çıktı normal mi