Zeyzey055 Oğlumun adı Talha 2. Ye gebeyim bir oğluşum daha olucak inşallah onunla uyumlu isim önerilerinizi alabilir miyim bayanlar 🙏🏼🙏🏼🥰🧿👼🏻
Amineazra Zeyzey055 Talha çok güzel bir isim kardeşimin ismi 🙂 belki Hamza Yahya Yusuf Ömer Furkan Emre umeyr Enes olabilir 🌹
ilknuuruucar_99 Zeyzey055 Allah bağışlasın🥰Eymen olabilir ikisi uyumlu 🐣 oğlum olsaydı ya talha yada eymen koymak isterdim ☺️
Rwerdst Zeyzey055 inşallah oğlumun adını Tuğra Uraz koycaz 😂 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏
Minnakkurabiyeveannesi27 Zeyzey055 gerçekten yakışır ama hele ben Batın Tuğra ismine bayılıyorum fikir olsun size 🥰
Zeyzey055 ilknuuruucar_99 hepimizin evladını insallah sağlıcakla zamanında bağışlasın çok teşekkür ediyorum 🙏🏼💙
mislinabulut Merhaba Miraç ismini düşünüyordum ben ama kızım olacak begenirseniz eğer Miraç çok güzel 😍
Zeyzey055 mislinabulut cok guzel lakin etrafımızda var daha çok bilinmedik duyulmadık düşünüyorum cok teşekkür ediyorum öneriniz icin🥰🥰
Prenses016 Zeyzey055 Çınar ismi düşünüyorum bende ikincisi de oğlan olursa. İlk oğlumun adı Emir 💙 sağlıkla gelsinler inşallah
Zeyzey055 Prenses016 inşallah canim cok guzelmis insan karar vereniyor açıkçası isme bende buğra düşünüyorum aslında ama daha erken diye fikir alayım.dedim sağlıcakla inşallah