Nazlicannn196 aysee-yakupp01 her hafta Şırdancı bedoya gidiyoruz nerdeyse şırdan paça yiyorum 24 haftalık olduk ohh mis gibiyiz valla şifa oluyor kızıma kokoreçte yiyorum hiç sıkıntı yaşamadım😂😅
aysee-yakupp01 Nazlicannn196 yaa çok iyi o zaman valla duyunca rahatladım doktoruma da soramamıştım çünkü
Kelle0129oekd aysee-yakupp01 ayy ahahahahah ben ilk gebeliğimde 2 tane şırdan yemiştim eşim o gece uyuyamamıştı midesi bulanıyor diye 🤣🤣🤦♀️💝ben yedim ama hiç bir şey olmadı bence fazla yememek şartıyla bişey olmaz 😍
linaa123 aysee-yakupp01 ben hayatımda hiç yemedim zaten hamileliklerim zor geçiyor yarı ac yarı tok geziyorum ama sakaktat ürünlerinde doktorum mutlaka temiz ve abartmadan yeneceğini söylemişti bişey olacagını sanmıyorum afşyetler olsun 🥰
aysee-yakupp01 linaa123 benimde öyle geçiyor maalesef hala inşallah geçer tez zamanda 🙏🏻♥️ Teşekkür ederim bu arada
aysee-yakupp01 K-- aslında bende çok pinpirikli değilim ama maalesef kötü bir doktora denk gelince herşeyi yasaklamıştı bana evde köpeğim var onu bi yolla evden demişti o yüzden artık öyle herşeyi kafama takmıyorum artık