Babyandfamily 11+2 yken kan ilacı yazıldı bana sadece 1 kere kullandım midemi yaktı hangi kan ilaçlarını kullanıyorsunuz hanımlar İlacın ismi ferrum
bsraa16 Babyandfamily benim haftam daha küçüktü başladım bende ama günde bir tane olacak şekildeydi 12. Haftadan sonra 2 ye çıktı
twofruits Babyandfamily kan tahlillerimde değerler normal olduğu için yazmadı hiç doktor oğlumda kullandım ama şuan 31+3 teyiz kullanmadım hiç
Minnakkurabiyeveannesi27 Babyandfamily valla kan değerlerim düşük olduğu için ilk gebeligimde de de bunda da doktorum 9. Haftada başlattı çünkü tansiyonum da çok düşüyor
User10 12de başladım bana da ferrum yazdı ama onu kullanmıyorum solgar aldım onu kullanıyorum doktorum da onun daha iyi olduğunu söyledi hiçbir yan etkisini görmedim
Babyandfamily User10 Bende söylicem ilaç bir değişik içine kadar akla karayı seçiyordum şuanki kullandığım ilacın boyutu nasıl acaba
Kediler haftadayım, bana hala yazmadı. Israrla soruyorum ısrarla yazmıyor… Ocean mummy kullanıyorum, o yeterlidir diyor doktorum 🤷🏻♀️
Babyandfamily twofruits Benimde büyün değerlerim iyi çıktı ama kan ilacı yazdı yine bir bildiği vardır ama cidden içilcek gibi değil
User10 Babyandfamily ben bi kere içtim ferrum ve yan etki yaptı ondan sonra solgara geçtim içimi çok rahat büyük de değil
Busraa-aa Arkadaşlar bana 7 haftalıkken Demir ilacına başlattılar demirim düşük diye bi sıkıntı olmaz değil mi?
Babyandfamily Busraa-aa Kullanmamız gerekiyormuş eğer düşükse kullan hamileliğin sıkıntılı geçmesin bebişini riske atma bence :)
Busraa-aa Babyandfamily kullanmaya başladım zaten verdiklerinden beridir başkalarına böyle geç verdiklerini görünce bi an düşündüm 🙄