bsraa16 Kontrollerim doğumum özel hastanede olacak ama doktoruma detaylı ultrasonu devlette yaptırsam olur mu dedim tamam dedi. Randevu bulup devlette yaptırmayı düşünüyorum ama kendi özel doktorum nasıl görecek onu belge rapor kayıt vs veriyorlar mı bizde şehir hastanesinde yaptıracağım
adatuna bsraa16 devlette detaylı ultrason önermem, 5-10 dakika felan bakıyorlar. Kendi hastanenizde perinotoloji uzmanı varsa ona yaptırabilirisniz
Asel-61 Veriyorlar ultrasonları ve kağıtları ayrıntılı bir şekilde bende bu hafta çektireceğim ama devletten sıra almak ne mümkün özelde baklm nasıl yaltıracağız 1040 tl dediler 😔😔
bsraa16 Asel-61 eğer bulamazsam 5 ve 6 hazirana randevu al dedi mecbur kendi özel hastane de yaptırcam bende 1500 falan burda da sanırım ☺️
bsraa16 Asel-61 o zamana kadar da devlette mhrs yi kovalayacagım çarşamba kadın doğuma randevu aldım ordan detaylı ultrason in kayıt açmalarını isteyeceğim🥰
merrvekus Asel-61 ben 1800₺ yaptırdım çok fazla paralar ama ilk gebeliğim sonradan pişman olmaktansa parayı düşünemiyorsun ama elde olmayınca da çok zor Allah yardımcımız olsun
tugceinci123 Ben de klinikte yaptırdım 1000tl ödedim malesef ama çok gerekli bir şey lütfen aksatmayın, her şey Allahtan diyoruz evet tabi ama olsun biz yine önlemimizi en başından alalım
bsraa16 tugceinci123 şehir hastanesinde yaptıran tanıdıklarınız var mı acaba orda nasıl oluyor ilgileniyorlar mı ben de özel isterim ama maalesef 1500 falan diyorlar burda en son çare özelde yaptırmak olacak
Asel-61 İstanbul da meltem hastanesine gidiyorum 1040 dedim bu gün doktorumdan rica ettim yardımcı oldular sağ olsunlar 700 e yaptıracağım Pazartesi inşallah
Asel-61 adatuna pazartesi yaptırdım bende özelde 700 çok güzel baktı bütün parmaklarını bile saydı nerdeyse 30 dk faln sürmüştür çok memnun kaldım içim rahat etti şükür
seymayldz İstanbulda yaşıyorsanız Üsküdar’daki hospitaltürkü öneririm. Radyoloji doktoru yapıyor, kendisinden de çok memnun kaldım. Fiyatı da 690 tl. Devletede bakmıştım ama eşim giremeyeceği için gitmedim.