Minnakkurabiyeveannesi27 sevdaaa23 Canım bu süreçte dikkat et kendine sürekli uzan dinlen ilişkiye fekan girmeyin Allah’ın izniyle birşey olmaz inşallah
sevdaaa23 Myasminn gittim çok şükür kalp atışını felan duyduk bebek iyi ilaç felan verdiler. Ama hala endişeliyim doktor tahlillerin temiz dedi rahim ağzı da kapalı dedi ama neden kanama olduğu hakknda bişe demedi
Nurkarya sevdaaa23 hiç endişe etme sadece yat dinlen benim kandan gözüken kesem gözükmedi 2 gün sonra gittim gözüktü iğne ve ilaç verdi ilacı mutlaka iç sağlıkla alırsın insallah kucağına
Minnakkurabiyeveannesi27 sevdaaa23 peki kanama kese dışında mi yada içerde mi doktorunzi birşey dedi mi ilaç ne verdi
sevdaaa23 Minnakkurabiyeveannesi27 ay yok canım hiç bişe demedi benimde başıma ilk defa böyle bişe geldi neden oluyor dedim sadece ooda düşük tehditidi olanlaarda kanama oluyor dedi dedik suanlik bebek nasıl tehlikeli bişe varmı yok dedi zaten sizin rahim ağzınız kapali dedi anlamadım yani
sevdaaa23 Minnakkurabiyeveannesi27 ilaçta progestan verdi magnezyum vitamin bide haftalık iğne verdi doktor bakımından çok noksan bı şehirde yaşıyoruz ya
Minnakkurabiyeveannesi27 sevdaaa23 yine verilebilecek bütün ilaçları vermişler dikkatli olun inşallah en kısa sürede toparlayacaksiniz