Azra00 Hazelcik şişkinlik oluyor o haftalarda göbek çıkmış gibi duruyor 13 haftadan sonra şişkinlik azalıyor
Sengul-9798 Hazelcik canım adet gormedigin için şişkinlik o bi kaç haftaya iner yoksa bu haftada bebekten dolayı göbek büyümesi imkansız 💐
Minnakkurabiyeveannesi27 Hazelcik aman boşver kuzum ne halde geçmiş eline bebeğin varsın göbeğin çıksın doğunca inşallah verirsin benim de öyle olmuştu hiç kimse inanmıyordu 12 haftalık olduğuna meğer iç karnım çok küçükmus 63 le hamile kaldım 78 le doğurdum sonuç oğlum 3 aylıkken 63 kiloya inmistim bile 🥰
Zehross03 Hazelcik ay iner falan yazmışlar yooo benimde gayet çıkmıştı 19 a girdim hala daha çıkıyor 12 den beri aynı yanii artık bebiş büyüyor çıkması normal iç karnın demekki dar
Zumzumm Benim de 12 haftalık. Şu an göbeğim çıktı hatta gittim hamile taytı aldım,alt giyimlerm olmuyor artk:)
Aysee1123 Hazelcik Bünyeye yapıya göre değişiyor ben 15+2 deyim ama göbeğim çıkmadı. Normaldede zayıf biriyim göbeğim yoktur normalde giydiğim tayt ve pantolonlarımı giymeye devam ediyorum. Herkeste farklı