Peri_kizi Canım yanında 80 140 yazıyor o aralarda normal kabul ediliyor bildiğime göre senin 75 çıkmış ama düşük sayilirmi bilmiyorum
Ayse5377 Merhaba,Benim de açlık 78 ,75 ml yüklemede 1 .saat 222 2.saat 146 Saat 55 çıktı endokrin doktoru şeker yok dedi Kadın doğum doktorum şekerin var dedi ,ne yapacağım bilmiyorum
Ruhsuz Ayse5377 benim değerlerim de bu şekilde çıktı bana da şekerin yok dedi endokrin ve dahiliye doktoru,kadın dogumcu var dedi anlamadım ben de ,3 aylık şekerim 4.6 çıktı açlık şekerim 76 çıktı
SSumm Ayse5377 benim 75lik içecek ile yapıldı açlık 90, 1 saat 182 2. Saat 148 çıktı ve gebelik sekeri olduğu söylendi diyetisyen ve endokrin uzmanına 2 haftada bir gidiyorum.
Ayse5377 Ruhsuz hangi yolu izleyeceğim bilmiyorum şaşırdım Artık ,ne yapmamız lazım kendim diyet yapıyorum ama.
Ruhsuz Ayse5377 ben evde ölçüyorum ,sürekli desem yalan olur çünkü stresten daha çok çıkıyor ,kalp carpintim çok olunca ,aşırı uyku isteği olunca ve goxlerim kararınca ölçüyorum hamdolsun iyi gidiyor şimdilik
Yazmelegi_ Ayse5377 bilemiyorum açlık normal çıkmış ama diğerleri yüksek yani ben öyle biliyorm belki de bilmiyorumdur
SSumm Ayse5377 diyet yapıyorum 1 aydır. İnsüline gerek yok dedi doktorum tabi süreç ne gösterir bilemiyorum