esnyz14 Zekiye45- Ekşiyle tatlıyla hiçbir alakası yok ayrıca daha 5 haftalık nohut kadar bebek biraz sabırla ilerleyen haftalarda doğru şekilde öğrenirsiniz inşallah 😂
Zekiye45- Deletedmom_103 öyle zaten her yeni anne adayı gibi bazı sorular meraklar oluyor önemli olan sağlık zaten 🤷🏽♀️
Deletedmom_103 Zekiye45- valla benim ilk gebeliğim ne kızım var ne oğlum sağlıkla olsun gebeliğim sağlıkla ilerlesin sağlıkla alayım kucağıma kız erkek farketmez bana daha 7+6dayız çok var öğrenmeme 😂
Zekiye45- Mustafayigitvebeytugannesi kız ben bi gideyim haftaya atarım yine sana keseyi alırım resim🙋🏻♀️
nurbanu-y Zekiye45- bebeğin cinsiyetiyle yediğin ya da canının istediği şeylerin maalesef alakası yok. Aynı şekilde bulantı olup olmamasıyla da alakası yok
Zekiye45- Mustafayigitvebeytugannesi ozaman ben doktorumu değiştireyim salladı beni gittiğimde 5 hafta bir günlüktüm
Mustafayigitvebeytugannesi Zekiye45- geç döllenme olabilir o yüzden görememiştir belki keseni bilemicem. Ben hep 5 6 haftalık keseyi gördüm bazen 6 haftalık bazende 7 haftalıkken kalp atışı duydum. Üç oğlum var benimde.
Hazniyee Mustafayigitvebeytugannesi 11 haftalıgım bak atıyorumm sonraa yok ben görmedım yok ben duymadım yok kım soyledı anladıgımı falan deme bak 😂😂
Sengul-9798 Zekiye45- canım alakası yok bunla kız erkek olmasının şuan anlaman da imkansız bekliceksin mecbur 14 15 inci haftaya kadar daha çok yolun başında sin
Avril Zekiye45- bütün hurafelere göre kızım olacaktı ama oğlum oluyor hiç alakası yok önceden bilmek imkansız tutanlar zaten yüzde elli ihtimal olduğu için denk gelip de tutuyor Haftasını beklemek dışında öğrenmenin bir yolu yok maalesef 🥲