Zehross03 Kızlaar detaylı ultrason yaptırıcam şunu merak ediyorum araştırmadada ücretli profa çektirdiğimizde renkli görüntü veriyolarmı ve bizde izleyebiliyor muyuz bebeği eğer olmuyosa özel hastanede çektiricemde
Tugraseda Zehross03 bence burda önemli olan çekimi kimin yaptığı. Perinatoloğun yapması lazım. Ben özel olup radyoloğa çekim yaptıranda gördm. O yüzden benim kendi adıma dikkat ettiğim şey çekimi kimin yaptığı oldu
Yazmelegi_ Zehross03 bence özel peritanoloğa gitmeni tavsiye ederim ben ilk önce araştırma ya gittim bir sürü para verdim ne resim verdi ne bisey düzgün bakmadi bile
Esennn123 Zehross03 2 gün önce özelde detaylı ultrason yaptırdım doktor herşeyi anlatıyo renkli resmini de verdiler 1000 lira ödedik
snka2021 Zehross03 birinci özelde kıytırık bi yerde yaptırdım ikinci devlette yaptırdım ikisi de hemen hemen aynı sürdü. Özele gideceksen iyi bi yere Git derim. Ama devlette aynı işi yapıyor bence daha fazla hasta görüyor devlet daha mantıklı. Sen bilirsin
Zehross03 Tugraseda devlete gittiğim doktor araştırmada bi radyologa yönlendirdi bende bilmiyorum hiç buraya sorayım dedim
Tugraseda Zehross03 bazı görüntüleme merkezlerinde hatta özellerde bile radyoloğa çekim yaptıranlar var. Milyarlar vericeğim bi işlem için isterimki o alanın doktoru görsün ilgilensin kendim için randevu alırken buna dikkat ettim
Zehross03 Mewosss peki araştırmada tenkli görüntü veriyolarmı bilginiz varmı görebiliyomuyuz bebeği o incelerken özeldeki gibi
Mewosss Zehross03 ben özele gitmiştim orda izleyebiliyorsun fakat araştırmada görebilirsin bence öyle düşünüyorum o güzellikten mahrum bırakacağın sanmıyorum hiç bir hekimin
Yazmelegi_ Adapte34 bizim burda fakülte diye bir yer var araştırma hastanesi diyorlar oradaki doktora ben 860 verdim bin pisman oldum
Zehross03 Yazmelegi_ ayy bende oraya gidecektim işte demekki göstermiyolar düzgün zaten özeldede 1000 tl vermek daha mantıklı
Zehross03 Yazmelegi_ renkli dimi yüzünü gösterdimi çok merak ediyorum bende yaaa 😍😍 kaçıncı haftada çektirdiniz
Zehross03 Esennn123 çok güzel ya ozaman araştırmaya hiç gerek yok zaten en az 500 onlar alıcak gidip doktoruna yaptırmak daha mantıklı