Daisy0000 beyzacmvrc İnstagramdan yaptığımız alışverişte sahte ürün gönderilmişti ,eşim bankayı arayıp dolandırıcı olduklarını paraya bloke konulmasını istemişti ,banka yardımcı olmuştu ama uzun zaman oldu canım,belki bankadan bankaya fark gösteriyordur
beyzacmvrc Daisy0000 hangi bankaydi Herhangi bir kanıt istemediler mi sizden? Ya kanıtımda var isteseler sorun değil ama hicbisey sormadan para hesaba geçtiyse bişey yapamwyiz tüketici haklarına başvuru yapın dedi Bende adres falan istiyo ben nerden biliyim satıcı adresinj dedim o zaman şubeye gidin pazartesi belki öyle yardımcı olurlar dedi
Minis122 beyzacmvrc basta deseymis keske aynisi olmaz. Benzetmeye calisirim di falan bende bu tarz degil ama. Pleksi uzerine falan calisma yapiyorum bazen atılan modeli birebir aynisini yapamam diyorum uyariyorum
Minis122 beyzacmvrc birebir aynisi olmasada benzetmeye calismiss. Dolandirmamiski sizi sonucta yapmis. Cok cok fark yok ha istediginiz sac rengi falan yapmamis evet. Orda haklisiniz ama dolqndirma olayi yok paranizi alip ole bir urun yapwn sayfa olmazsa olur
beyzacmvrc Minis122 ya aynısını beklemem zaten çünkü çiçekleri toptancı dan alıyor sonuçta kalmamış olur benzetir. Ama o kumaş ne sarı sarı Özellikle resim ata ata söyledim surdaki gibi olsun dye pembe olsun diye şimdi değiştiremem diyo ve gondermiyo da kargomu
Minis122 beyzacmvrc evet sari renk kotu olmus biraz ama bole seyleri baya güvenilir yerden almaniz her yeri tasarim urun oldugu icin sikinti cikabilir karsi taraf kendini hakli goruyor. Memnuniyet her zaman onemlidir aslinda ama. Bazi sayfalar aldigi paraya bakiyor umarim orta yolu bulursunuz
beyzacmvrc beyzacmvrc @Buketterenn bu 😂 Göndermeyeck sandm ama bakalım umarım gonderir yanına pembe kumaş koycam siz degsitirin falan dedi tabi doğruysa
nilsmomy beyzacmvrc şikayetvar a yazıyorum ben genelde 😂 sonra korkup arıyorlar geri şikayeti kaldırın diye dhdhf
beyzacmvrc nilsmomy kız ben onu çok yapıyorum hepde işime yaradı ama bu Instagram da normal bı sayfa ya sonucta olur mu öyle bişey Su kargomu iyi kötü göndersin de ben yapcagimi biliyorum 😂