Eliftozlu Doktorum göstermedi dedi kendini, bu Çin takvimleri biri erkek biri kız diyor bir bilgisi olan var mı
arelbaby Eliftozlu ben yaptım ama tutmadı kız gösteriyordu erkek cinsiyetimiz. 13 erken zaten 16da kesinleşir
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Eliftozlu 13 daha erken zaten kimisi 17 18. Haftada hatta daha geç öğrenen bile oluyor
Mom-babyyy Eliftozlu erkek dedi kızım oldu çin takvimin de 😂 ben cinsiyet için 16 haftayı beklemiştim daha net olur diye ki oldu da kız dedi doktor kızım oldu 🤗
Aysee1123 Eliftozlu 13 çok erken değil aslında gösteren gösteriyor ben ilk 12+5 te öğrenmiştim doktorum netti. Ama göstermediyse yapacak birşey yok birdahaki sefere inşallah
Eliftozlu Mom-babyyy benimde biri erkek çıkıyor diğer kız mide bulantım çok oldu bi de ekşi çok yedim bu hamilelikte acaba bunlardan tahmin ediliyor mu 🤣🤣
Mom-babyyy Eliftozlu mide bulantım hiç olmadı ama ilk turşu ve limon çok yedim sanmıyorum pek bunların etki ettiğini 😂😂
Eliftozlu Aysee1123 evet benim bi arkadaşımın daha belli oldu 13.haftada kız olduğu hani kız göstermezle de alakası yok sanırım . Sanırım biraz doktor tecrübesi ve ultrason kalitesiyle alakalı
yenibirannis Eliftozlu ben 17 deyim hala belli değil çok erken cnm 20 de kesin netleşir en geç detaylı ultrasonda 🥰
Fifi97 2023 yilinda hamile kalan anneler son adet tarihi, dogum yilin gun ay, yazarsaniz baka bilirim. Cinsiyyeti bilenlerde yaza bilir🙏🏻 ama mutlaka yeni yil olmasi gerek 2023
Fifi97 lerem_merel son adet ve dogum yili gun ay yazarsaniz bende kendi takvimimle Hesaplaya bilirim. 2023 de hamile kaldinizmi?
Hizligonzales Eliftozlu bir daha ki kontrolunuze belli plur ins.benimde oglumda 17 de ogrendim kizimdada net 15te ogrenmistim. Cin takvimleride bence hic dogru degil ogluma hamileyken kiz dedi kizima hamileyken erkek diye cikti🤷
Jesca Eliftozlu valla bacım ben tam 19. Haftada öğrendim birde özel hastane bacaklarini hiçbir zaman açmadı