Duygus55 Merhaba çatlak önleyici kremlerin yanısıra oluşan çatlaklar için neler kullandınız? Daha beyazlamadan olan mor / kirmizi catlak izleri icin gecebilecegini okumustum. Bu yonde catlaklari olusan ve gecen kimseler oldu mu? Paylasimlarinizi rica ederim.
fatmff Duygus55 Valla bende aynı durumdayım ona rağmen lierac sürüyorum hiç faydası olmuyor benimkilerde mor inşallah yardımcı olacak birisi cikar
SiibeLLa bende burda bekliyim. vucudum çok kötü durumda belden aşağısı komple çatladı 😔😔Bacaklarım mahvoldu
Duygus55 fatmff mor ve kirmizi iken cozum oldugunu soyluyorlar ama nasıl onla ilgili detayli bilgiye ulasamadim.
Feyzaask Hanımlar malesef çatlaklar çözümü yok oluşanlara hele hiç yok ancak dogumun başından sonuna kadar kremlemsek bile bu yapıya ait deriye ten rengine herkezinki bir degil bende bio oil kullanıyorum ama bende de oldu
fatmff Duygus55 Bence yine her hangi bir kremledir tedavisi. İnşallah gören olur da bizde bilgileniriz. Benimki su an kırmızı durumda. Dogumdn 1 ay sonra falan beyazliyormus genelde