Papatyali Selam kızlar hala inanmıyorum Doğum Hikayeleri etiketi altında yazı yazdığıma. Çok şükür kızıma kavuştum. Herşey rüya gibiydi. En sevdiğim bölüm Doğum hikayesi okumak oldu bu forumda. 1yıl korunmamıza rağmen bebeğimiz olmadı hiç bi sorun da yoktu hiç doktor dolaşmadan en kesin yöntem tüp bebek deneyelim dedik ve ilk denemede kızım benimleydi... Böyle başladı hikayemiz. Neyse gelelim doğuma ☘️ 38.haftamda ilk kez çatı muayenesi olmuştum ve 4cm açıklık var rahim yumuşak suni verelim doğur dedi kabul etmedim eve gelmiştim. Doktordan sonra hafif adet sancıları oldu bugün yarın doğururum dedim. Çarşamba günü hiç bişey YÖK temizlik yaptım merdiven indim çıktım yine gelmedi dedim uyudum. Sonra saat 4 gibi belime bıçak saplanır gibi oldu geçer dedim sonra saat 5te oldu yarım saat 20 dk derken saat 7de 10dk bir geliyordu ama inanın dayanılmayacak bişey değildi sonra hemen duş aldım geçecek mi diye geçmedi ve anladım ki doğuruyorum..😍 Sonra kahvaltı hazırlayıp eşimi kaldırdım yemek yiyemeden çıktık sancım sıklaşmıştı. Hastaneye vardık dr bizi görünce bnde sizi bekliyordum dedi nts bağlandık hiç sancı çıkmadı 20 en yüksekti ama bn sancılanıyorum dedim alttan muayene edelim dedi baktı yatış yapıyoruz bugün gelecek dedi. Sonra yukarı çıktık eşim evrak imzalıyor yanımda annem vardı baktım doğumhaneye girdik dedim heralde muayene ederler odaya geçerim ardından çatala çıktım serum taktılar bu ne suni mi dedim cevap veren yok kime diyorum dedim aralarında konuşuyorlar bn yokum sanki sonra seruma gelip iğneler takıyolar en son bi iğne taktılar ıkınma hissi geldi dedim tuvaletem geliyo yap dediler ne tuvaleti bebeğin saçı görünüyor doğuruyorsun ben dedim neeee ben mi doğuruyom mu başladım bağırmaya niye bağırıyorum bilmiyorum tabi 😂 derken 3 ıkınmada ılık bişey aktı gitti ver ağlama sesi kızım annem dedim aldım kucağıma o kadar güzel ki anlatamam.... sonra dikişim oldu o kısmı anlatmıyorum cnm biraz acıdı şu an çok iyiyim bebeğimde iyi emiyor da tek sıkıntım tuvaletimi yapamıyorum korkudan ve dikişler agrıyo biraz 😶😶
Brvntncy Papatyali bi önceki postunuzu okumştm biraz önce bide baktm doğum hikayenz bi avazda olmş gerçekten darısı başımıza inşallah 😇 Allah analı babalı büytsn derdni göstermesnn 🙏🤗
Gizem51 Papatyali hayirli olsun sevindim yazinizi okuyunca bende tup bebek hamile kaldim 37 haftaligim 38 dr muayene edecek cati ve normal konusunda cok israrci bana umut oldunuz
Seval19 Bende 38+2deyim ve çok sabırsızm artk kavuşmak istiyorum ne yapmalıyım doğumun yaklaşması için
Papatyali Seval19 bn pilates topu alıp zıplamıştım 37.haftada bi de hep hareket ediyordum hiç oturmuyordum evin içinde ♥️
Kdraltn Seval19 Afedersin hergun esinle korunmasiz ilisiye gir. Hergun 3-5 sdet hurma ye. Yuru. Evde is cikar kendine kapi sil egil kalk. İnsaallah dogursun hayirlisiyla.
Ayca7886 Hikayenizin başı benimle aynı benimde sebepsiz olmadı tüp bebek denedik ilk denemede tuttu kızım şimdi 33. Haftadayız ama benim doktorum normal doğum yaptırmıyor riske atamam diyor hiç bisekilde zaten plesanta da asagida olma şansı yok o yüzden sezeryan yapacak tup bebek doktoruma gitmeye devam ediyorum doğumu da o yaptıracak insallah bende sağ salım kucağıma alirim.Sizinde gözünüz Aydın hayırlı olsun güle güle büyütün 🙏🏻
Papatyali Ayca7886 ben dr değiştirdim cnm normal olması için bi engel yoktu dr da normal olsun dedi ikna etti beni çok şükür bebeğim sağlıklı ♥️
Papatyali reinamm allah razı oldun cnm sizleri de bir avazda kurtarsın inşallah dikişimin 4 tane olduğunu söylediler ama galiba daha fazla 🤭
YelizMami Papatyali en son açılman kaç cm di acaba canım bir de kaç tane dikişin varmı biliyormusun ? Bu arada rabbim analı babalı büyütsün inş sağlıkla ❤️
YelizMami Papatyali ay ne güzel açılmış canm ben bugün oldum 1 cm miş açıklık ve Doğuma 5 gün kaldı bakalım sonuna kadar beklicez
Gulay123 Ayyy resmen bana cesaret verdiniz. Ben de tüp bebek ile hamileyim normal doğum çok istiyorum ama riske atma diyorlar gerçekten çok zor bi karar iyi cesaret etmişsiniz
Papatyali Gulay123 cnm herşey normal Doğuma çok uygundu bende denemek istedim tüp bebek normal gebelikten bi farkı yok dedi doktorum o aslınsa beni ikna etti ♥️ Çok şükür ikimizde iyiyiz 👍🏼