rumeysakara12 yeni doğan için şampuan ile toz deterjan ne kullanıyorsunuz memnun olan varsa fikir olur
efeninannesiii_ rumeysakara12 dalan vegan sabun kullanıyorum gayet memnunum çoğu kişi çamaşırlarda kalıntı bırakıyo demişti ama dozunda kullanırsan sorun olmuyo
Selinms rumeysakara12 dalin sivi deterjanla yumos yumusatici kullandim sampuan olarakda mustela aldim
mnli rumeysakara12 başta şampuan da deterjan da minoris baby kullandım şampuan güzel ama deteryan hiç leke çıkarmıyor ek gıdadan sonra oğlum büyüdükçe lekeler arttı dalan roxye geçtim ondan daha memnunum lekenin üstüne beyaz sabun sürüyorum önce çok fazlaysa
Birannis İlkinde camasirlar için duru granül sabun kullandım deterjan olarak şampuan da unibaby tercihim yine aynı olur sanırım
Selinms 123esr_ deterjanlari kullandim memnunum ozellikle yumos bebek cok guzel kokuyor 🥹 ama henuz bebegim dogmadigi icin mustelayi deneyemedim onuda zaten kullanan her anne memnun oldugu icin guveniyorum 🫶🏻
merrvekus Baby me kullanan ya da bilen var mı fiyatı diğerlerine göre daha uygun ve yorumları da iyi ama bilemedim yinede