Yazmelegi_ Elifkoca bildirimlere baktığımız yerde resim yükle var ona basın ordan resimi yükleyip cikan URL yi kopyala yapıp buraya yapıştırın veya nereye isterseniz 🌸 Rabiatekinn
Pamuk Elifkoca Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
Rabiatekinn Yazmelegi_ ben 4 haftalık gebeyim bilöeden Çalışıyordum işi bıraktım evde dinlenirken az az kan gelmeye başladı sigarada kullanıyorum bu arada ama çok az pıhtılı kan geliyor ama az az geliyor sizce düşükmü yaşıyorum ilk gebeliğim birşey bilmiyorum
Yazmelegi_ Rabiatekinn Şimdi ne desem bilemedim kanama olunca mecbur doktora görünmen lazım olası bir durum varsa ilac başlatması gerekiyor şimdi kimisinde yerlesme kanaması oluyor kimisinde düşük kanaması oluyor kesinlikle acile felan gidin her ihtimale karşı iciniz rahatlasn
Rabiatekinn 123esr_ ağrım yok diye o kadar umursamadım açıkcası kanamada çok az az geldiği için birde
Gamzer Rabiatekinn Evet öyle de olabiliyormuş ama düşük, kese etrafında kanama alanı olmasından dolayı da kanama olabiliyor. O yüzden sebebin ne olduğunu sadece doktor bilebilir. Bence hemen gidin doktora, bebeğin tutunması için ilaç verir.
Marly21 Rabiatekinn hemen doktora gidin normal değil yerleşme kanaması olabilr diypsunuz ama ya düşük tehlikesi varsa bunu düşünüyor musunuz ihmal etmeyin düşük tehliken varsa ilaç başlatırlar